INFORMACIJE O FIRMI

Glass art studio

Obrada stakla i rad saproizvodima od stakla zahteva posebno znanje i veštinu, dugogodišnje učenje pod budnim okom iskusnog učitelja, ukratko onoj ko se time bavi mora biti umetnik, da ima osećaj za lepo i zaestetiku da bi načinio staklo tako da ima jedinstveni oblik, smisao i svrhu. Ukratko da bude umetničko delo. Ovo iziskuje mnogo vremena, odricanja, znanja, a presvega zahteva ljubav prema tom poslu, prema toj umetnosti.

 Umetnička radionica ” Tifani ” osnovana je 1988. godine i do danas je dokazala svoji kvalitet u oblasti prerade i dorade predmeta od stakla. Tifani radionica je sa uspehom izvršila radove na mnogim bitnim i značajnim objektima, naseljima , poslovnim komorama i izložbenim prostorima.

Radnici umetničke radionice Tifani, sposobni su da izvrše najkomplikovanije radove, poseduju iskustvo za rad na svim vrstama ygrada, kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg enterijera. Naša najbolja preporuka je veliki broj uspešno odradjenih poslova, da će i Vaš objekat blistati u lepoti grandioznih palata, u roku i na obostrano zadovoljstvo.

Naši radovi:

  • Residency of Russian Presidents Hotel Baltic Star St. Petersburgh
  • Fountain of Business premise Company “Neimar” Belgrade
  • Plafond of stained glass – Belgrade Arena, VIP showroom
  • Main Auditorium – Building of Municipality of Uzice

Glass art studio

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Mihaila Ilića 29

31000 Užice

TELEFON

064/612-90-10

069/513-30-40

E-MAIL

ana.tosanic@gmail.com

SAJT