Geo ZS D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Dugogodišnje iskustvo u oblasti geodetskih radova, kadrovi sa visokom osposobljenošću na svim poljima geodezije, širok krug spoljnih saradnika, profesionalni merni instrumenti i oprema garancija su kvalitetnog izvođenja geodetskih radova uz poštovanje dogovorenih rokova.

Pored katastarskih poslova za građanstvo uknjižbe i legalizaciju objekata, možemo se pohvaliti izradom kvalitetnih podloga sa svim površinskim i podpovršinskim sadržajima za izradu urbanističkih projekata, kao i velikim brojem projekata parcelacije za koju saglasnost daje Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove.

Posebna specijalnost je utvrđivanje, lociranje, obeležavanje i geodetsko snimanje potpovršinskih arheoloških i komunalnih sadržaja nedestruktivnim metodama. Takođe po čemu smo jedinstveni je i lociranje neeksplodiranih ubojnih sredstava NUS iz predhodnog bombardovanja.

Preduzeće GEO ZS DOO Beograd raspolaže kvalitetnom opremom vodećih svetskih proizvođača. Merna oprema najnovije generacije osnov je preciznosti i tačnosti izvođenja geodetskih radova. Raspolažemo većim brojem aparata za otkrivanje podzemnih instalacija te smo u mogućnosti da odradimo otkrivanje instalacija i objekata u gradovima sa gusto izgrađenom infrastrukturom. U oblasti definisanja podpovršinskih sadržaja na većim površinama za potrebe arheološke prospekcije terena, raspolažemo različitim vrstama adekvatnih uređaja, od običnih metal detektora, do georadarskih sistema i magnetometara, za obavljanje arheogeofizičkih istraživanja.

http://www.geozs.rs

GALERIJA

Geo ZS D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Savatija 17

11050 Palilula - Beograd

TELEFON

064/847-10-20

063/321-879

011/240-00-87

E-MAIL

geozs.doo@gmail.com

Podelite!