INFORMACIJE O FIRMI

Prateći potrebe savremenog gosta, novootvoreni garni hotel Ema kreiran je da ispuni očekivanja kako poslovnih, tako i porodičnih ljudi.
Lociran u centru grada sa sopstvenim parkingom, hotel raspolaže sa 18 komfornih, savremeno opremljenih smeštajnih jedinica površine od 20 do 70 m2, koje pored standardne opreme sadrže i kompletno opremljenu čajnu kuhinju.

Gosti tokom celog dana mogu uživati u prijatnom ambijentu aperitiv bara i restorana ili se mogu opustiti posle napornog dana u našem spa centru.
Osobenost hotela, pored vrhunske usluge i komfornih smeštajnih jedinica, jeste i multifunkcionalna konferencijska sala opremljena svim neophodnim tehničkim sredstvima.

Naš hotel ima 18 studija i apartmana mirnog ambijenta i moderne opremljenosti. Svaka smeštajna jedinica sadrži mini bar, sef, fen, televizor velikog ekrana, ležaj vrhunske udobnosti i nestandardnih veličina, a većina jedinica u svom sastavu ima i kuhinju i dnevni boravak.

Ukoliko želite da svoje slobodno vreme provedete u prostoru koji na kreativan način spaja vrhunsku uslugu, moderan dizajn i atmosferu kao kod kuće, onda Vas očekujemo kod nas!

U baru možete pronaći veliki izbor pića – od kafa, preko osvežavajućih voćnih napitaka do alkoholnih pića. Ono što izdvajamo jeste bogata karta vina iz domaćih vinarija, sa varijacijama ukusa i mirisa.

U prelepom ambijentu hotela Ema nalazi se mala oaza mira, mesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite malo vremena za sebe i svoje zdravlje.
Pobegnite od stresa svakodnevnog života u SPA CENTAR hotela Ema, gde se možete prepustiti opuštajućim spa tretmanima u mirnom okruženju.
Boravak u našem spa centru, koji sadrži finsku saunu, infrared saunu i slanu sobu, podstiče dobro raspoloženje, oslobađa od stresa, toksina i negativne energije. U ovakvoj oazi mira zaboravljate na svakodnevne probleme i čuvate Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice.

Kao takav garni hotel Ema predstavlja pravi izbor za Vas!

http://hotelema.rs/

GALERIJA

Garni hotel Ema

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Janka Veselinovića 91

34000 Kragujevac

TELEFON

060/45-05-836, 060/450-58-37

034/200-355

E-MAIL

office@hotelema.rs