Fresh Service

INFORMACIJE O FIRMI

Fresh Service plus

Fresh Service plus je firma za pranje i održavanje motornih vozila, tepiha i namestaja.

Naše usluge su:

-Dubinsko pranje automobila

-Dubinsko pranje tepiha

-Dubinsko pranje nameštaja

-Čišćenje stanova

Dubinsko pranje automobila radimo sa vrhunskm mašinama marke Karcher i originalnim sredstvima za profesionalno i kvalitetno pranje. Dubinsko pranje automobila podrazumeva: Unutrašnje pranje automobila, pranje sedišta automobila, pranje tepiha i patosnica automobila, pranje gepeka, neba i tapacira na vratima, auto kozmetika. Uz svako dubinsko pranje auta, dobijate gratis pranje auta spolja, kao i FRESH kraticu, koja Vam omogucava svako 5-to pranje auta gratis. Vreme potrebno za dubinsko pranje auta zavisi od vremenskih uslova, i od zaprljanosti Vaseg auta (2-5) h. Mogucnost odvoženja i vraćanja automobila, kao i dubinsko pranja automobila na Vasoj adresi.

Dubinsko pranje namestaja radimo sa vrhunskm mašinama marke Karcher i originalnim sredstvima za profesionalno i kvalitetno pranje, sto podrazumeva stopostotno otklanjanje grinja i bakterija iz nameštaja.
Dubinsko pranje nameštaja podrazumeva: Pranje torseda, dvoseda, fotelja, ugaonih garnitura, kauča, kreveta, francuskih ležajeva. Pranje dušeka, velikih i malih, pranje dečijih duseka. Pranje trpezariskih stolica, velikih i malih, pranje taburea, pranje jastuka. Vreme potrebno za dubinsko pranje namestaja zavisi od vremenskih uslova, kao i zaprljanosti nameštaja. Nakon dubinskog pranja, nameštaj je 100% cist i 90% suv. Dolazak na Vasu adresu je besplatan, a za vece količine, imamo i velike popuste.

Nudimo Vam usluge pranja tepiha najsavremenijim mašinama za dubinsko pranje, po povoljnim cenama. Tu spadaju itisoni, tepisi, vuneni tepisi kao i cupkavi tepisi, staze itd. Na usluzi Vama, dolazimo na kućnu adresu na teritoriji grada Niša.

Čišćenje stanova podrazumeva čišćenje i ribanje Vaših podova, prozora, trpezarija, kujni, hodnika, kupatila, wc-a. Pranje stanova vršimo originalnim sredstvima iz uvoza, koja omogućavaju kvalitetno čišćnje, sa povoljnim cenama

GALERIJA

Fresh Service

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bulevar 12. Februar 71

18000 Niš

TELEFON

069/651-693

064/90-280-90

063/12-13-133

E-MAIL

clean.service.work@gmail.com

Podelite!