Fluidi Corporation doo sokovi Preševo

INFORMACIJE O FIRMI

FLUIDI je započeo proizvodnju u septembru 1994. godine, uz proizvodnju extra gaziranih sokova gasifikovane u plastičnoj ambalaži od 1,5 l, uspješno plasirane uglavnom na domaće tržište. Uz povećanu potražnju, FLUIDI je povećao svoj kapacitet pokretanjem najnovije tehnologije iz razvijenih zemalja. Fluid je već sertifikovan od strane ISO-a kao svetskog brenda.

Da je kompanija FLUIDI u koraku sa vremenom to najbolje pokazuju investicije, koje je rezultiralo sa investiranjem 2003 godine u liniju za proizvodnju koncentrisanih nektar đuseva u staklenoj ambalaži 0.2 litara. Te godine konzumenti su imali priliku da probaju “Jaffa Champion

 2005. i 2006. godine FLUIDI je pozitivno učestvovao i u procesu privatizacije u našoj zemlji, gde su FLUIDI i njihovi vlasnici kupili Fabriku “METAL VM” u Preševu, gde je nakon privatizacije u okviru ove fabrike otvorena i benzinska pumpa VM Oil.

U nastavku 2007 godine lansirana je Linija za Proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih pića sa voćnim sadržajem u PET ambalaži 1.5 i 0.5 litara, više ukusa, pod krovom našeg brenda “Jaffa Champion” i to je sad medju glavim proizvodima koja se najviše plasira u zemljama regiona i Evropske Unije.

Kompanija FLUIDI trenutno ima dve fabrike jednu u Preševu i jednu u Gnjilanu, gde ima široki asortiman za proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih pića, a u zadnje 3-4 godine i Gustih sokova u Perapak i Tetrapak ambalaži zapremnine 2l, 1l, 0.25l.

http://www.fluidi.net

GALERIJA

FLUIDI DOO PREŠEVO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zujinski put br.5

17523 Preševo

TELEFON

064/283-75-13

017/664-687

E-MAIL

info@fluidi.net

Podelite!