FADEX DOO BEČEJ

INFORMACIJE O FIRMI

Postignutim kvalitetom naših proizvoda – elektro opremompneumatskom opremomopremom za podmazivanje i ostalom opremom po posebnim narudžbinama kao što su branici, prtljažnici itd. ujedno i poštovanjem rokova isporuke, uspeli smo da se nametnemo kao ozbiljan snabdevač domaćeg tržišta, kao i tržišta okolnih republika: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Takodje, želimo da napomenemo da vršimo usluge i trećim licima na presama koje jedino „Fadex“ doo poseduje, na primer: presa kolenasta za duboko izvlačenje 63 tone, ekscentar presa 250 tona hod bata prese 30-140 mm i prese od 25 tona, 40 tona, 100 tona.

„Fadex“ doo, zapošljava veoma iskusne radnike, koji su svoje radno iskustvo stekli u „FADIP“-u, što nam daje kvalitet i pouzdanost proizvodnje i proizvoda, tako da je trend da se zaposli još radnika sa iskustvom, kako bi pristupili proširenju proizvodnog programa i uvođenju sistem kvaliteta ISO 9000, što bi nam omogućilo plasman proizvoda i na tržištu Evropske unije.

Nadamo se i trudimo, da ćemo našom poslovnom politikom, prvenstveno poštujući kvalitet i rokove, postati lider na inostranom i domaćem tržištu.

Preduzeće “Fadex” doo, u svom proizvodnom pogonu, raspolaže sa većim brojem hidrauličnih i pneumatskih presa za mašinsku deformaciju čeličnih limova.

Prese se kreću od 6 tona pa sve do 250 tona. Takođe posedujemo i KOLENASTU PRESU od 63 tone za DUBOKO IZVLAČENJE kao i HIDRAULIČNE MAKAZE širine 3100 mm, za sečenje materijala do 8 mm debljine.

http://www.fadex.rs

GALERIJA

FADEX DOO BEČEJ

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gerberovih 46

21220 Bečej

TELEFON

064/644-01-76

021/691-9913

E-MAIL

office@fadex.rs

Podelite!