INFORMACIJE O FIRMI

Euroagrocoop doo

Firma “EUROAGROCOOP” doo je osnovana 24.03.2008 kao mаlа porodična firma koja se bavi otkupom, skladištenjem, preradom i plasmanom domaćih poljoprivrednih proizvoda na rusko trižište. Sа tendencijom rasta od 2008. do 2010. godine postaje preduzeće srednje velicine usled ostvarenog prometa od 3.000.000,00 eura pri plasmanu poljoprivrednih proizvoda na rusko trižište koje čini 90% izvoza kompanije “EUROAGROCOOP”. U svom posedu imamo dostavna vozila sa rashladnim uređajem (hladnjače) kao i magacin koji se nalazi na lokaciji pored auto-puta Beograd — Niš na 35-оm kilometru iz pravca Beograda pored same naplatne rampe Umčari a samo 15-ak kilometara udaljeno od Smedereva. Zbog izuzetnog položaja magacina, koji se nalazi u samom središtu najvećeg voćarskog kraja u ovom delu Srbije, u mogućnosti smo da tokom sezone dopremamo velike količine robe najvišeg kvaliteta.

U sklopu magacina nalazi se veliki parking prostor povrsine  za dostavna i teška teretna vozila. Sam magacin čine veliki predprostor sa nadstrešicom pogodan za istovar i utovar kao i za manipulaciju samom robom, predkomora skladišnog kapaciteta 350 tona robe koja je pogodna za preradu i pakovanje robe, dve rashladne komore kompletno opremljene, rashladnog kapaciteta od 400 tona, viljuskar, paletni viljuskari i dve vage. Sadasnji magacin je sagradjen 2011 godine i ispunjava sve uslove koje propisuje HACCP standard i ponosni smo na to sto smo prvi na ovom podneblju dobili HACCP sertifikat.

 Pored ostalog navedenog u okviru magacina je i glavna otkupna stanica za otkup poljoprivrednih proizvoda pored ostalih otkupnih mesta koja po potrebi imamo u zavisnosti od vrste sezonskog voca kao i maloprodajni objekat. Trenutno ostvarujemo saradnju sa 20 inostranih kupaca sa teritorije Ruske Federacije sa kojima imamo više-manje uspešnu saradnju. Sama kompanija i njen kadar poseduje potrebno iskustvo (preko 2000 uspešno izvezenih kamiona od trenutka osnivanja). Moramo napomenuti da preduzeće nije kreditno opterećeno kao i da je samo finansiralo svoj rast i razvoj.

U toku sezone određene vrste voća možemo Vam ponuditi:

Jagodu svežu (kraj maja i prva polovina juna), spakovanu u rinfuzu u jednorednu gajbu.

Trešnja sveža (jun mesec), spakovana rinfuzno  jednorednu gajbu

Kajsija sveža (kraj juna i jul mesec), spakovana u dvoredne gajbe.

Breskva sveža (od kraja juna do kraja avgusta), spakovana u dvoredne drvene gajbe (ili jednoredne u zavisnosti od dogovora).

Nektarina sveža (od jula do septembra), spakovana u gajbe po dogovoru.

Letnja jabuka sveža (od jula do avgusta), spakovana u dvoredne drvene gajbe.

Kruška sveža (od avgusta do septembra), svakovana u gajbe po dogovru.

Sveža šljiva (od jula do septembra), spakovana u jednoredne gajbe , sve moguće sorte.

Jabuka jesenja (od oktobra do februara), spakovana u gajbe po dogovoru.

GALERIJA

Euroagrocoop doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kolarski put 330

11300 Smederevo

TELEFON

063/226-078

062/226-232

062/226-242

011/630-4676

011/630-4776

E-MAIL

eurodare@yahoo.com

SAJT