Euro Steel Center D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće Euro Steel Center d.o.o. počelo je sa radom 2001. godine, i to kao poslovna jedinica preduzeća Euro Gas d.o.o. pod imenom Metal Centar. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina pocinkovanim i plastificiranim limom, gde kao uvoznik i distributer zauzima jedno od vodećih mesta u Srbiji i zemljama u okruženju. Kao preduzeće koje ima višegodišnje iskustvo u trgovini metalnom galanterijom, Euro Gas d.o.o. Metal Centar od marta meseca 2008. godine prestaje da postoji pod tim imenom i nastavlja svoje uspešno poslovanje kao samostalno preduzeće Euro Steel Center d.o.o.

2005. godine pokrenut je i proizvodni pogon, koji do današnjeg dana broji preko 20 mašina za preradu pocinkovanog i plastificiranog lima u table i slitove, i izradu proizvoda od istih, kao što su: krovni i zidni trapezi, crepni paneli, samonoseći lučni paneli, fert paneli, gips profili, oluci, cevi, U- profili za PVC stolariju, apipong profili, ogradni sistemi, bilbordi itd.

Uz gore navedene proizvode Euro Steel Center u svojoj ponudi ima i širok asortiman metalne galanterije: profilne cevi, šavne i bešavne cevi, pocinkovane cevi, toplo valjani profili, hladno valjani profili, toplo i hladno valjani limovi, aluminijumski profili i limovi, razna pletiva i žičani materijali, šarafi, prateća limarska galanterija.

Uz stalnu tendenciju širenja asortimana proizvoda od pocinkovanog i plastificiranog lima, vođeni entuzijazmom, želimo da budemo što bliži našim kupcima.

PROIZVODI

Rolne / pocinkovani lim

Table

Slitovi

Rolne, table, slitovi / plastificirani pocinkovani lim

Trapezi / krovni i zidni

Oluci, cevi, limarska galanterija, kalaj

Crepni paneli i poklopci

Samonoseći lučni paneli / hangari

Fert paneli

Gips profili

U Profili / ojačanja za PVC stolariju

HOP profili / apipong

Ogradni sistemi

Metalna galanterija

Bilbordi 6/4

GALERIJA

Euro Steel Center D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Senćanski put 75

24000 Subotica

TELEFON

024/664-664

024/551-771

E-MAIL

info@euro-steel-center.com

Podelite!