Elpal Gradjevinska Limarija

INFORMACIJE O FIRMI

Elpal Gradjevinska Limarija

-Profilisani TR krovni i fasadni limovi sa pratećim elementima -Aluminijumska lamperija 
-Aluminijumski, bakarni, čelični(pocinkovani), otvoreni i poluotvoreni profili i lim elementi za završne limarske radove u građevinarstvu 
-Al rebrasti limovi za gazišta platforme od 1 do 3mm 
-Al žaluzine(venecijaneri) 
-Al roletne 
-Al lamelni spušteni plafoni 
-Al limovi i trake bojene i nebojene od 0,3 do 5mm 
-Cu limovi i trake 
Po zahtevu kupaca vršimo montažu svih naših proizvoda

Profilisan lim namenjen za pokrivanje i oblaganje krovova i fasada svih vrsta građevinskih objekata, kao što su:sportske hale, poslovni centri, hoteli, robne kuće, objekti za stanovanje i privredu i dr. Izrađuje se od Al i Al legura debljine od 0,6-1,0mm kao nebojen i bojen(po ton karti), embosiran, a prema zahtevu kupca i od pocinkovanog lima i bakra debljine od 0,5-0,7mm . Ugrađuje se kao jednostruka pokrivka ili u kombinaciji sa izolacionim materijalima. Profilisani lim karakteriše dug vek trajanja, veliki izbor boja, brza i laka montaža, ušteda u materijalu noseće konstrukcije, mogućnost premošćenja velikih raspona …

Aluminijumska lamperija je namenjena za unutrašnja i spoljna oblaganja svih vrsta građevinskih objekata, za opšivanje spoljnih rogova(“šiše”), za podšivanje plafona, za enterijere, unutrašnje zidova.
Aluminijumska lamperija se izrađuje od aluminijumskog lima i Al. legura, najčešće od Mn i Mg, u odnosu koji preporučuje proizvođač takvog lima.Najčešća debljina lima je od 0,4 do 0,7mm. spoljni izgled lamperije može biti gladak i embosiran.
Aluminijumska lamperija se poručuje po m2. Prilikom narudžbe poželjno je da kupac navede i druge relevantne zahteve(boju, dužinu, način pakovanja i otpreme).

Otvoreni i poluotvoreni profili namenjeni su za unutrašnje i spoljno oblaganje. Najčešći materijali koji se koriste za izradu ovih profila su:Al i Al legure, bakar, čelični-pocinkovani lim. 
Izgled površine može biti bojen ili nebojen po tonalitetu. Profili se poručuju u metrima.

GALERIJA

Elpal Gradjevinska Limarija

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bela Zemlja-Kačer bb

31311 Čajetina

TELEFON

065/605-03-08

E-MAIL

SAJT

Podelite!