Ekona Tim kotlovi na pelet Beograd

INFORMACIJE O FIRMI

Ekona Tim

Ekona-Tim je firma nastala 2011 godine.Ekona-Tim je firma specijalizovana za projektovanje i ugradnju grejanja, klimatizacije i ventilacije u poslovno-stambenim i industrijskim objektima. Obezbeđujemo kvalitetne i dugoročne projekte u skladu sa najsavremenijim ekološkim i životnim standardima.

Svoju ponudu proširili smo ugovaranjem proizvodnje i prodaje sopstvene linije kvalitetnog visokokaloričnog peleta od bukovine a sve u cilju obezbeđivanja pouzdanijeg i dugovečnijeg rada gorionika na pelete.
Proizvodi koje prodajemo i ugrađujemo su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili i najrigoroznije prohteve tržišta u oblasti grejanja i klimatizacije.

Glavni smo zastupnici ”Ecom” gorionika na pelet renomiraniog slovenačkog proizvođača.
Distribuiramo:

  • ”Feroli”, ”MB”, i ”Ecopell” gorionike na pelet, 
  • ”Thermoflux” i ”Šukom” kotlove na pelet, piljevinu, drvo, ugalj i briket,
  • ”Samsung” multisisteme, CAC, FJM i VRV sisteme za klimatizaciju.
  • “Stelmetal” kombinovane kotlove i kamine na pelet.

Svoje poslovanje usmerili smo ka kvalitetu i profesionalnom odnosu prema svojim klijentima, nudimo atestirane proizvode koji su pronašli ugledno mesto na tržištu i u potpunosti zadovoljavaju i najstrožije prohteve savremenih svetskih standarda. Za Vas gradimo dugoročna i održiva projektantska rešenja. Obezbeđujemo kvalitetno održavanje i servis za sve proizvode iz ponude.

http://ekonatim.rs/

GALERIJA

Ekona Tim

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ugrinovački Put 77/v

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

064/570-04-43

011/377-48-67

E-MAIL

ekona.tim@gmail.com

Podelite!