Egal Team projektovanje i ugradnja termotehnike Beograd

INFORMACIJE O FIRMI

Egal team grejanje, hladjenje, ventilacija

Egal Team vrši vrhunsku uslugu servisa i održavanje kompletnog grejnog sistema.

Mi smo Vaš partner od ideje do realizacije – od inicijalnih konsultacija, sastavljanja ponude i planiranja celokupnog projekta, do ugradnje i održavanja grejnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema.

Kao lideri na tržištu termotehnike nudimo Vam objedinjenu uslugu koja rešava sva Vaša pitanja – od besplatne konsultacije i sastavljanja ponude, preko ugradnje uređaja i prateće opreme, pa sve do naknadnog praćenja rada i održavanja sistema.

Vršimo usluge isporuke i ugradnje opreme za centralno grejanje, kllimatizaciju i ventilaciju, kompletne sisteme grejanja sa priključcima na toplanu, kao i individualne sisteme kotlova koji koriste različite vrste goriva. U naše centralne projekte ubrajamo ugradnju i puštanje u rad toplotnih pumpi, klima uređaja, električnih kotlova, kotlova na čvrsto i tečno gorivo, kao i kotlova na gas.

Objedinili smo planiranje, ugradnju i održavanje termotehničkih sistema u jedinstven projekat kako bi Vama obezbedili jednostavan, kratak i precizan put do bezbednosti i komfora.

GALERIJA

EGAL TEAM DOO BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

SLOVENSKA 11

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

011/408-2050

060/676-07-77

E-MAIL

office@egalteam.rs

Podelite!