Dom za stara lica Najmiliji Beograd Zemun

INFORMACIJE O FIRMI

Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Najmiliji, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.Glavna sestra Ljiljana Soldatović sa iskustvom u KBC Zemun 28 godina. Stalno na usluzi fizioterapeut Jelena Aleksić.

Doktor u Domu Angelina Huten dr opšte medicine. Socijalni radnik stalno na usluzi štićenicima Doma. Doktori specijalisti po pozivu: neuropsihijatar, neurolog, ortoped, urolog, oftamolog… Ugovor sa hitnom pomoći odnosno obezbeđen sanitetski prevoz. Saradnja sa kućnom negom domova zdravlja.

Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma.

Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.

Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju.

Ceo program doma za stara lica Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza.

U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom.

Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.

http://www.najmiliji.rs

GALERIJA

DOM ZA STARA I ODRASLA LICA NAJMILIJI

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojni put II 293a, Altina

11080 Beograd

TELEFON

063/712-33-06

065/403-7365

E-MAIL

dom.najmiliji@gmail.com

Podelite!