Dermatološka ordinacija Dr Prolić-Popov Novi Sad

INFORMACIJE O FIRMI

U specijalističkoj dermatološkoj ordinaciji Dr Prolić – Popov se, već godinama sa uspehom, vrši lečenje različitih problema sa kožom. Kako biste sačuvali svoje zdravlje, koje je istinska lepota, vodite računa o tome da se bolesti kože, ukoliko na vreme krenete sa lečenjem, mogu izlečiti.
Lečenje kožnih i polnih bolesti
Medicinski tretman akni
Nega i lečenje problematične kože
Mezoterapija (za uklanjanje celulita, lokalnih masnih naslaga, strija, podočnjaka, opadanja kose, revitalizacija kože lica i dekoltea)
ACTHYDERM – mezoterapija bez igle
Uklanjanje kapilara sa lica i tela aparatom TC 3000
Piling lica preparatima SKINMEDICA namenjen osobama fotooštećene kože, sa pigmentacijama bilo koje vrste (od sunca, akni, nakon trudnoće) i kod proširenih pora i masne kože
Piling lica i ruku voćnim kiselinama Neostrata (za smanjenje bora, fotostarenja kože, korekcija ožiljaka od akni, proširenih pora, hiperpigmentacija)
Kozmetički tretman lica, piling lica tečnim azotom
Trajno uklanjanje nepoželjnih dlaka sa lica i grudi
(elektroepilacija) uklanjanje polnih i drugih bradavica, fibroma i drugih izraslina na koži CO2 laserom, keratoza, žuljeva
Lečenje proširenih kapilara i vena
Lečenje rana koje teško zarastaju
(potkolenica)
Anticelulit program, program oblikovanja tela, relaksacije mišića, učvršćivanje mišića
(grudnih, trbušnih i drugih)
Redukcija obima struka, smanjenje masnih naslaga i celulita
Tretman lica voćnim kiselinama po Dr Muradu
(za uklanjanje sitnih bora, plićih ožiljaka i pigmentacija sa lica)
Enzimski tretman lica po Dr Muradu
(za ublažavanje akni, smanjenje masnoće u koži i poboljšanje izgleda mladalačke kože sklone aknama)
Bionic Skin terapy – tretman bora, fleka, kapilara na licu i celulita
Lasersko uklanjanje dlaka sa lica I tela
Laserski tretman kapilara lica
Laserski tretman hiperpigmentacija sa lica I ruku
Laserski tretman akni i ožiljaka od akni
Laserski tretman strija
IPL fotopodmlađivanje lica,vrata,dekoltea I ruku.
Promotivna cena uklanjanja nausnica laserom 1000,00 dinara.
UKLANJANJE POLNIH BRADAVICA CO2 LASEROM
Uklanjanje kondiloma CO2 laserom je brzo, gotovo bezbolno, pri čemu za manje promene nije ni potrebna anestezija. Ranice brzo zarastaju i ne ostaju ožiljci.
Polne bradavice izaziva HPV virus, koji se, kada jednom dospe u organizam, teško iskorenjuje. Polne bradavice kod muškaraca i žena se uglavnom javljaju oko i na genitalijama, ali se mogu javiti i perianalno, vaginalno, kao i na nekim udaljenim mestima. Lečenje HPV virusa započinje uklanjanjem kondiloma.
Jako je važno da se lečenje polnih bradavica, odnosno uklanjanje, obavi što pre, jer se vremenom uvećava broj i veličina bradavica i šire se u okolinu. Neke vrste virusa vremenom mogu dovesti do karcinoma u predelu genitalija.
UKLANJANJE FIBROMA, KERATOZA, ŽULJEVA I DRUGIH IZRASLINA
Fibromi su sitne izrasline na koži promera od 1 do 2mm, pa do 1cm., u boje kože ili braon boje. Najčešće ih nalazimo na vratu, oko pazuha, ispod grudi, ali se mogu javiti i na drugim mestima. Promene se vrlo lako otklanjaju elektrohiruški, ranice brzo zarastaju i ožiljaka nema.
Keratoze su promene na koži prouzrokovane dugogodišnjim izlaganjem suncu, a najčešće se nalaze na licu, nosu, ušnim školjkama, šakama. Izgledaju kao žućkaste ili braonkaste ljuspice na koži, prečnika od 3 do 4mm do 1cm. Promene mogu vremenom prerasti u tumor kože i treba ih na vreme ukloniti. Tretman je jednostavan, pri čemu se koristi tečni azot.
UKLANJANJE BORA, KAPILARA I FLEKA
Za uklanjanje bora, fleka i kapilara u savremenoj kozmetologiji postoje razne metode. Tu su: radiotalasni lifting, mezoterapija iglom, mezoterapija bez igle, hemijski pilinzi, laseri, fileri.
Bionic Skin Therapy je aparat koji može da pomogne kod sva tri problema. Može značajno popraviti bore, ukloniti fleke i kapilare. Za uklanjanje bora i revitalizaciju kože, odličan je i aparat Actiderm.
Dođite po savet, dobićete punu podršku!

GALERIJA

DERMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PROLIĆ-POPOV

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pavla Papa 33 I 1

21000 Novi Sad

TELEFON

063/567-699

021/528-087

E-MAIL

SAJT

Podelite!