Deko Beton doo

INFORMACIJE O FIRMI

Deko Beton doo

Firma DEKO BETON Ltd. se bavi izradom podloga od dekorativnih betona (tzv. štampani beton).

DEKO BETON je nova linija betonskih proizvoda za popločavanje podnih površina, koja predstavlja kombinaciju domišljatosti i kreativnosti dizajnera, te pragmatičnog pristupa i praktičnosti koju zahteva klijent. Svaki projekt tretira se pojedinačno i pažljivo osmišljava za krajnje korišćenje, imajući u vidu tip predviđenog prometa.
Ako uzmemo u obzir neograničen broj tekstura, boje i dizajna koje nudi DEKO BETON , otkrićemo svet koji je drugačiji i bolji od drugih. DEKO BETON je idealan za upotrebu kako na malim, tako i na velikim površinama. Postupak bojenja i teksturiranja sveže betonirane površine prilikom izrade DB podloge je jednostavan, i pruža mogucnost da beton dobije izgled crepa, kamena, cigle,pločica, pa čak i izgled drveta. Široka lepeza boja i oblika DEKO BETON podloga je rezultat našeg osamnestogodišnjeg iskustva.

Glavne karakteristike podloga ”DEKO BETON” su:

  • široki izbor boja, nijansi i efekata
  • velika izdržljivost
  • jednostavno čišcenje i održavanje
  • prirodan izgled
  • kvalitetna izrada po pristupačnoj ceni
  • visoka vrednost proizvoda u odnosu na utrošeni novac

DEKO BETON koji se koristi u neobičnim i zasebnim oblicima – rezultat je intenzivnog i pažljivog istraživanja u cilju pronalaženja originalnog i prirodnog završnog izgleda, nijansi i boja.

DEKO BETON Pty. Ltd. se bavi realizacijom betonskih podloga putem tri različita sistema, i to:

  1. Štampanje betona uz pomoc kalupa sa učvrsćivačem u boji na svežem betonu pruža prirodan izgled crepa, kamena, cigle, pločiica pa cak i drveta koji odgovaraju svim spoljnim prostorima na malim i velikim površinama. 
  2. Stencil beton, kao jedan od sistema realizacije DB podloge, uz pomoc šablona sa učvršćivačem u boji na svežem betonu predstavlja kobinaciju domišljatosti i kreativnosti dizajnera.
  3. Špricanje na postojećoj podlozi (jedini postojeći sistem izrade u Evropi) izvodi se uz pomoc šablona sa učvršćivačem u boji na postojećem betonu i predstavlja idealnu kombinaciju boje, teksture i dizajna, čiji izgled se ne razlikuje od sistema izrade na svežem betonu – Otisci.

DEKO BETON podloge ne zaviseći od izbora sistema imaju visoki kvalitet matrijala i same izrade. Izvođenje radova zahteva: ravnanje terena, sabijanje posteljice, nanošenje posteljice, nanošenje tampona (šljunka) u sloju debljine 10 cm, sabijanje istog, nanošenje sloja kvalitetnog betona debljine 10cm sa armaturnom mrežom .
Nanošenjem zaptivača (lak) na kraju radova bilo kojim sistemom, zatvaraju se pore u betonu, i time se spreèava uticaj klimatskih uslova na beton. Poseban sigurnosni sloj boje, debljine 15 mm, čini njenu površinu 4 puta izdržljivijom u odnosu na konvencionalni beton.

 DEKO BETON je idealan za upotrebu kako na malim, tako i na velikim površinama. Postupak bojenja i teksturiranja sveže betonirane površine prilikom izrade DB podloge je jednostavan, i pruža mogućnost da beton dobije izgled crepa, kamena, cigle, pločica, pa čak i izgled drveta.
Široka lepeza boja i oblika DEKO BETON podloga je rezultat našeg osamnestogodišnjeg iskustva.

GALERIJA

Deko Beton doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Karlovački drum 64

21133 Petrovaradin - Novi Sad

TELEFON

063/769-91-43

063/769-91-44

021/658-01-63

E-MAIL

bmv@dekobeton.com

Podelite!