DEJA – estetic & anti-aging centar

INFORMACIJE O FIRMI

Deja Estetic & Anti-Aging centar

Deja Estetic & Anti-Aging centar je centar za estetsku dermatologiju, dermatohirurgiju i kozmetologiju, a osnovan je sa ciljem da vam donese lepotu i zdravlje bez podvrgavanja hirurškom nožu. Deja Estetic & Anti-Aging centar smešten je u moderno opremljenom prostoru, koji raspolaže najsavremenijom opremom za pružanje usluga u oblasti estetike, dermatohirurgije i kozmetologije.

Deja Estetic & Anti-Aging centar čini tim hirurga, stručnih kozmetologa, fizioterapeuta i plastičnih hirurga sa dugogodišnjim iskustvom. Okupili smo vrhunske stručnjake u želji da vam na jednom mestu ponudimo najbolju uslugu i rešenje za estetske, ali i medicinske probleme. Naše prijatno osoblje će vam se u potpunosti posvetiti i ponuditi najbolje rešenje za negovanje vaše lepote i zdravlja.

Polje našeg rada je korišćenje nehirurških, inovativnih i savremenih metoda u podmlađivanju i regeneraciji kože i tela. Naše procedure su maksimalno bezbedne, bezbolne i ne ostavljaju ožiljke, niti stvaraju neželjene efekte. Bilo da nas posećujete jer želite da podmladite i osvežite svoju kožu, ili dolazite da biste otklonili neku kožnu izraslinu koja vam stvara neprijatnosti, prijatan i stručan Deja Estetic & Anti-Aging tim će vam pružiti najbolju uslugu i posvetiti vam se u potpunosti.

Da bi vaša lepota došla do potpunog izražaja, na usluzi su vam estetski hirurzi, dermatolozi, kozmetolozi i fizioterapeuti, koji će učiniti sve da vam boravak u našem centru bude što ugodniji. Biće nam drago da nam se javite i da nas posetite, jer je vaše zadovoljstvo nama jedini cilj. Iznesite nam svoje predloge i želje, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rešenje.

Na ideju da otvorimo Deja Estetic & Anti-Aging centar došli smo podstaknuti željom da ljudima ponudimo najbolju i najprijatniju uslugu u podmlađivanju i regeneraciji kože i tela. Inspirišu nas zdrava i lepa koža, pa smo se upravo iz tih razloga snabdeli najkvalitetnijom opremom. Motivisani smo vašim zadovoljstvom, zbog čega se svakom od vas posvećujemo sa posebnom pažnjom u želji da se kod nas osećate prijatno i posebno.

USLUGE:

Dermatohirurgija

Medicinski pedikir

Estetska dermatologija 

Uvećanje usana

Hijaluronski fileri

PRP tretman krvnom plazmom

Hemijski piling

Mezoterapija

Lipoliza

3D Mezoniti

Tretmani lica i tela

GALERIJA

DEJA – estetic & anti-aging centar

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Miloja Zakića – prilaz 2 ulaz 10/1

11070 Beograd

TELEFON

011/2381-509

065/27-37-222

E-MAIL

office@deja.rs

Podelite!