Porodica Milosavljević iz Petlovače, u duhu porodične tradicije, u sklopu ekonomskog dela sopstvenog seoskog domaćinstva, već duži vremenski period posvećena je obavljanju zanatske delatnosti klanja stoke( svinja i junadi) i plasiranju svinjskog i junećeg mesa na tržište putem maloprodajnih objekata na različitim lokacijama
Sveže svinjsko meso
Visok kvalitet kvalitetnih svinja (našeg regiona) kao i junetine, pomogao je da artikli iz grupe SVEŽE MESO naiđu na veliki odziv na tržištu kao i u mnogobrojnim renomiranim restoranima. Cilj svakako jeste da se fokus postavi na finalnu obradu mesa kako bi krajni potrošači bili zadovoljni.
Tome svakako doprinosi način rasecanja i pakovanja mesa u obliku mikrokonfecije, što u velikoj meri olakšava posao u pripremi hrane.
Suvomesnati proizvodi
Prerada mesa u razne vrste suvomesnatih proizvoda je jedan od najstarijih nacina prerade i konzerviranje hrane. Zajednicka karakteristika svih proizvoda iz ove grupe je da su to na odgovarajuci nacin oblikovani komadi mesa, mesa sa kostima i slanine.
Dobijaju se soljenjem ili salamurenjem i termickom obradom (pecenje, kuvanje) dimljenjem ili bez dimljenja.
Naša maloprodajna mreža se sastoji od pet objekata na teritorijama Šapca, Bogatića i Petlovače, sa ciljem da potrošačima omogući dobar izbor svežeg mesa i mesnih prerađevina. Nastojimo da uslugu učinimo što boljom i kvalitetnijom.