INFORMACIJE O FIRMI

Čelik – U DOO

Firma Čelik – U DOO je nastala 1992. godine u Preševu. Velikim angažovanjem vlasnika firme i svih radnika, od male zanatske radionice razvili smo fabriku sa 80 zaposlenih.

Od 1995. godine firma počinje da se bavi proizvodnjom brava za drvena i metalna vrata, kao i rubnih zatvarača. Sa razvijanjem i usvajanjem proizvodnje okretno-nagibnog okova za drvenu stolariju počinjemo 1994. godine, a nekoliko godina kasnije i za PVC i aluminijumsku stolariju.

U narednom periodu planiramo da povećamo broj zaposlenih, postignemo viši ukupni kvalitet poslovanja verifikacijom ISO standarda, smanjimo rokove izrade, započnemo automatizaciju proizvodnje, a sve u cilju ispunjenja sve viših standarda tržišta i konkurencije, kako bismo svoje proizvode plasirali i na inostarana tržišta.

U kvalitet usluge, proizvoda i sveopšteg poslovanja možete se uveriti posetom naše firme koja će vas ljubazno prihvatiti i pokušati da u domaćoj i prijateljskoj atmosferi ispuni Vaše zahteve i prihvati sve sugestije, kritike i pohvale koje su nam jako korisne za postizanje viših standarda. U nadi da ćete nam dati šansu da se dokažemo očekujemo poziv za saradnju.

Za naše kupce vršimo kompletnu uslugu montaže novih prozora i vrata, i demontaže starih.

Alu stolarija je lakša od pvc-a, s obzirom na to pogodna je za zastakljivanje velikih površina (fasade od stakla i poslovnih prostora). Spektar boja i sam moderan izgled pružaju mogućnost da ispuni sve estetske zahteve jednog objekta, dok joj lakoću održavanja omogućuje glatka površina nakon završene obrade.

Alu stolarija se može prilagoditi bilo kojem otvoru, nezavisno od dimenzija, čak i nestandardnim otvorima. Sama toplotna i zvučna izolacija su poboljšane u odnosu na prvobitnu aluminijumsku stolariju zahvaljujući termo prekidu sa kojim se danas proizvodi. Pruža veliku bezbednost, naročito u kombinaciji sa dvostrukim sigurnosnim staklom.

Višegodišnjim iskustvom u proizvodnji, originalnim tehničkim rešenjima i prepoznatljivim modernim dizajnom njihovih proizvoda, dostigli su lidersku poziciju u ovom delu Evrope.

Visok kvalitet okova je ostvaren u skladu sa savremenim tehnološkim zahtevima međunarodnih standarda, tako da su verifikovani od strane merodavnih akreditovanih institucija.

GALERIJA

Čelik – U DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ramiz Sadiku 194

17523 Preševo

TELEFON

063/873-98-49

063/660-226

063/398-402

017/671-516

E-MAIL

vizion2010@hotmail.com