Brzanac SZMBR

INFORMACIJE O FIRMI

Brzanac SZMBR

Brzanac je radnja za proizvodnju mašina za obradu drveta i svih drugih proizvoda koji se prave od drveta. Nastali smo još šezdesetih kao metalo strugarska radnja za pružanje raznih usluga kod obrade metala. Zatim je postepeno počela i proizvodnja manjih mašina da bi smo danas stekli asortiman proizvoda iz oblasti mašina i alata za obradu drveta što ćete videti gledajući našu internet prezentaciju.

Cela proizvodnja zasniva se na sopstvenom razvoju, koji počinje od konstrukcije pa do kompletne izrade jedne mašine. Konstrukcija svake mašine počinje u konstrukcionom birou uz izradu kompletne dokumentacije na računaru. U sopstvenim radionicama koje su opremljene sa svim potrebnim mašinama za obradu metala izrađuju se svi potrebni delovi, kako za naše mašine tako i razni drugi delovi za ostale korisnike naših usluga. Livenje svih delova od silumina obavlja se u sopstvenoj livnici.

Po završenoj izradi svi delovi se kontrolišu i vrši se montaža mašine, uz stalnu kontrolu a po završenoj montaži vrše se i sve potrebne probe, podešavanja i potrebna merenja na novo izrađenoj mašini.

Ova internet prezentacija je pregled trenutnog stanja proizvoda koje proizvodimo s tim što se stalno radi na osavremenjavanju i poboljšavanju svih mašina tako da zadržavamo pravo izmene izgleda a što samo može značiti još bolji kvalitet i savremeniji izgled. Inače za sve detaljnije informacije možete se obratiti na našu adresu, a ako želite i da vidite neku mašinu molimo vas da nam se prvo najavite jer mi radimo uglavnom za poznate kupce pa mašina nema na stalnom lageru.

GALERIJA

Brzanac SZMBR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pavla Vujevića 1

11090 Beograd

TELEFON

063/707-00-67

063/264-134

011/233-72-49

011/233-72-19

E-MAIL

brzanac@live.com

Podelite!