INFORMACIJE O FIRMI

Bestermofrigo D.O.O.

Preduzeće Bestermofrigo d.o.o. osnovano je 2008 godine sa ciljem da se ponovo pokrene razvoj i proizvodnja toplotnih pumpi. Ovaj proces započet je pre više 30 godina (u tadašnjem preduzeću BES), pa je i prekinut zbog neadekvatnih prilika za ovaj posao. Stečeno iskustvo nije izgubljeno, rezultati ondašnjih eksperimenata i danas nam stoje na raspolaganju. Međutim danas su nam na raspolaganju mnogo bolje komponente, sa kojima smo u prilici da postignemo puno bolje rezultate. Sve komponente, koje koristimo imaju provereno poreklo i potiču od najrenomiranijih proizvaođača u svetu.
     Ponosni smo na naše proizvode, jer su oni plod naše stručne spremnosti i izuzetnog zalaganja svih zaposlenih u preduzeću. Među retkim proizvođačima smo, koji su spremni da formiraju toplotne stanice od nekoliko stotina kW-a.
     Našim klijentima pružamo servisne usluge 24 sata u 365 dana u godini u garantnom i vangarantnom roku. Sve naše resurse angažujemo u cilju da svaki naš Klijent bude zadovoljan.

Preduzeće Bestermofrigo bavi se proizvodnjom toplotnih pumpi. Naše toplotne pumpe mi ugrađujemo, ali isporučujemo ih i monterima grejanja. U ovoj delatnosti posedujemo iskustvo od 30 godina. Pored proizvodnje bavimo se i izvođenjem kompletnih grejnih sistema, po principu “kluč u ruke”.

Zovite nas, da zajedno nađemo najbolje rešenje za Vaše grejanje.

Zašto toplotne pumpe?

Toplotne pumpe pružaju mogućnost za najjeftinije grejanje. One za zagrevanje koriste obnovljive izvore energije, koja nam je na raspolaganju bez novčane naknade. Na ovaj način sa potrošenih 1kW električne energije dobijate u Vašem grejnom sistemu 4-6 kW toplotne energije.

Zašto BES toplotne pumpe?

Današnji izgled i performanse su rezultat 30-o godišnje prakse i istraživanja – to je naš razvoj, proizvod i ponos. Izrađuje se od savremenih komponenti, koji se proizvodebaš za ovakve namene. Mogu se ugraditi u svaki postojeći sistem centralnog grejanja.

Gde se može primeniti?

Naše toplotne pumpe mogu se primeniti u svakom objektu koji treba da se zagreva. To mogu biti stambeni ili kancelarijski prostori, proizvodne hale, magacini, poljoprivredni objekti, sušare, plastenici, bazeni itd.

Delatnost

Proizvodnja

Montaža i izvođenje

Servis i održavanje

Projektovanje

Kategorije

Oprema za grejanje

Kotlovi i oprema

Klimatizacija

Rekuperatori toplote

Rashladna tehnika

Rashladni agregati i toplotne pumpe

GALERIJA

BESTERMOFRIGO DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zaboš Jožef 8

24400 Senta

TELEFON

063/89-45-270

024/817-104

E-MAIL

frigo@sksyu.net