Best Tours

INFORMACIJE O FIRMI

BEST TOURS AGENCIJA SA VELIKIM ISKUSTVOM VOZAČA I NAJKVALITETNIJOM USLUGOM

Agencija Best Tours osnovana 2015. godine sa sedištem u Beogradu vrši usluge prevoza putnika od vrata do vrata na destinacijama širom evrope. Neke od naših popularnih tura su Beč, Bratislava, Budimpešta, Maribor, Graz i još mnogi drugi. Mladi tim sa profesionalnim vozačima i odličnom uslugom trudi se da izađe u susret putnicima prilikom putovanja.

IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA I MINIBUSA SA VOZAČEM

Best Tours agencija nudi usluge iznajmljivanje kombija sa vozačem. Cene se prave po dogovoru i svi putni troškovi su uključeni u cenu iznajmljivanja kombija. Jeftino iznajmljivanje minibusa samo u agenciji Best Tours. Moguće slanje paketa ili novca uz ugovor koji se pravi direktno na licu mesta sa vozačem. Iznajmljivanje kombija nema vremenskog ograničenja. Vozač je dužan da čeka putnike koliko god to bilo potrebno. Sa Best Tours agencijom možete organizovati brzo i lako grupe do 8 ljudi.

SARADNICI

Povodom uspešne saradnje sa Srpskim ogrankom studenata u Beču, Best Tours agencija je omogućila prevoz za studente po specijalnim cenama na neke od naših destinacija. Studentske cene prevoza možete naći na oficijalnom sajtu www.ossaw.at . Sve što treba da uradite je da izvršite prijavu I automatski ćete dobiti vaučer koji nema rok trajanja.

Sa Best Tours-om Vaša vožnja će biti bezbedna i udobna. 
Mi se trudimo da zadovoljimo želje naših korisnika, putovanje sa nama 
će biti pravi užitak i zadovoljstvo. 
Naši profesionalni vozači će Vam obezbediti prijatnu vožnju do željene destinacije. Mogućnost planiranja ruta van naših fiksnih ruta, kao i dnevne šoping ture u Austriji, Italiji i Sloveniji. Takodje vršimo rute ka aerodromima: Bratislava, Slovenija, Temišvar, Beč…

GALERIJA

Best Tours

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kneza Miloša 12

11000 Beograd

TELEFON

064/3022-789

065/544-19-83

E-MAIL

besttours.beograd@gmail.com

Podelite!