Beatović Krojačka radnja

INFORMACIJE O FIRMI

Beatović Krojačka radnja

Beatović krojačka radnja nalazi se u Bačkom Novom Selu sa svojim radom započeli smo 2010. godine, kao samostalna krojačka radnja koja pruža usluge prepravki i popravke odeće.

Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, stekli smo i opravdali njihovo poverenje u godina koje su iza nas. Motovisani željom da Vam omogućimo da posedujete unikatne modele šivene po Vašim merama, u kojima ćete savršeno izgledati, naše usluge podredili smo Vašim očekivanjima i ispunjenju želja.

Usluge Beatović krojačke radnje odnose se na:

  • farbanje kože
  • farbanje nameštaja od kože
  • prepravku kože
  • krojenje i šivenje po meri od tekstila
  • zamenu rajsfešlusa
  • zamenu rendera

Budući da je ponekad zaista teško pronaći idealnu haljinu, suknju, pantalone, sako ili neki drugi deo garderobe, koji će pojedincu stajati savršeno, predlažemo Vam da iskoristite našu ponudu i odlučite se za šivenje odeće po meri od različitih vrsta tekstila. U skladu sa stilom koji preferirate, po Vašim proporcijama, vršimo šivenje po meri. Takođe na raspolaganju Vam je i šivenje novih dečijih kožnih jaknica u našoj krojačkoj radnji.

Ukoliko se desi da Vam zatreba zamena rajsfešlusa ili rendera, na pravom ste mestu. U najkraćem vremenskom periodu izvršićemo zamenu pomenutih delova i omogućiti Vam da nosite Vašu garderobu.

GALERIJA

Beatović Krojačka radnja

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bačka 38

21429 Bačko Novo Selo

TELEFON

069/1001-960

021/779-005

E-MAIL

SAJT

Podelite!