AUTOSERVIS STANOJEVIĆ-GLASS

INFORMACIJE O FIRMI

U našem servisu možete zameniti stakla različitih proizvodjača. Imamo sklopljen ugovor sa velikim brojem dobavljača za ceo region. U zavisnosti od brzine i vaše potrebe možemo da nabavimo i ugradimo šoferšajbnu u najkraćem mogućem roku. Imamo u ponudi stakla vodećih proizvodjača u svetu : Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, Guardian, NordGlass i ostali. Ako vam je potrebna profesionalna zamena ili popravka auto stakala, i želite da za svoj novac dobijete najviše, obratite se nama.

Reparacija

Prvo uvek pokušavamo da izvršimo popravku oštećenog vetrobrana pre nego što ga zamenimo novim, štedeći Vam na taj način i vreme i novac. Popravka auto stakla kraće traje i jeftinija je. Međutim, u nekim slučajevima moramo da izvršimo zamenu auto stakla zbog vrste, veličine ili mesta oštećenja. Ponekad se dešava da popravka auto stakla ne daje dovoljno dobre rezultate.

Prodaja auto stakala

Kod nas možete kupiti i naručiti auto stakla različitih proizvodjača. Imamo u ponudi stakla vodećih proizvodjača u svetu : Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, Guardian, NordGlass i ostali

Poliranje farova

Ukoliko imate problem sa pojavom mrlja i izbledelih dela na farovima, pravo je vreme da razmislite o poliranju istih. Zaprljani farovi u velikoj meri smanjuju kvalitet i snop svetlosti na putu, pogotovo u slučaju maglovitih i noćnih uslova vožnje. Samo poliranje je dosta jeftinija alternativa u odnosu na kupovinu novih farova. Poliranje se isključivo vrši na plastičnim farovima, najsavremenijim metodama i primenom najsavremenijih pasti i alata za poliranje. Garantujemo da ćete odmah uočiti razliku prilikom vožnje.

Zatamnjivanje auto stakala

Poslednjih godina postalo je popularno zatamnjivanje stakala na vozilima. Naravno treba se pridržavati odredjenih pravila u skladu sa zakonom prilikom donošenja same odluke o zatamnjivanju. U našoj zemlji je trenutno dozvoljeno zatamnjivanje vozačevog i suvozačevog stakla do 30% zatamnjenosti. Dok za zadnja stakla ne postoji ograničenje. Naravno zatamnivanje šoferšajbne je zabranjeno. Kada se izvrši zatamnjivanje potrebno je dobiti uverenje od AMS-a da je uradjeno u skladu sa pravilima, nakon čega se taj podatak ubacuje u saobraćajnu dozvolu. Da bi neko mogao da vozi sa zatamnjenim staklima u našoj zemlji i prema važećim propisima, potrebno je da se pridržava gore navedenih pravila, kako bi izbegao kažnjavanje od strane nadležnih organa.

Farbanje u komori

Pored popravke auto stakala kao primarne delatnosti kod nas u servisu možete ofarbati limariju, kako celog automobila, tako i pojedinačne delove. Posedujemo savremenu komoru sa ventilacionim sistemom visokog kapaciteta izbacivanja prašine i mikročestica.

Auto limarija

Pored farbanja bavimo se celokupnom pripremom delova za farbanje. Ukoliko želite možemo umesto Vas da nabavimo limarijske delove. Naravno možete i sami izvršiti nabavku i konsultovati se sa nama o kvalitetu i poreklu delova. Vršimo otklanjanje velikih oštećenja na limarijskim delovima.

Lepljenje retrovizora

Kod nas možete zalepiti Vaše retrovizore, kako stakla retrovizora, tako i celi plastični sklop retrovizora. Garancija na kvalitet lepljenja , jer koristimo najkvalitetnije proizvode prilikom lepljenja. Kod nas možete naručiti kako gotov retrovizor ili staklo od proizvodjača, tako i stakla koja se prave po specijalnoj nardžbini.

http://www.autoservisstanojevic.rs

GALERIJA

AUTOSERVIS STANOJEVIĆ-GLASS

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

27 April br.24

19300 Negotin

TELEFON

060/5381183

060/1326275

E-MAIL

stanojevicglass@gmail.com

Podelite!