Auto škola Teneta ABCE Pančevo

INFORMACIJE O FIRMI

Auto škola je počela sa radom 1993.godine. Od tada pa do danas je obučeno preko 10 000 polaznika.Tim instruktora, na čelu sa vlasnikom škole Vladimirom Nikolićem ostvario je ubedljivo najbolje rezultate u oblasti obuke vozača,kako na polju bezbednosti učesnika u saobraćaju,tako i po rezultatima na polaganjima vozačkih ispita. Stručnim i savesnim radom, uz jedinstveni plan i program obuke karakterističan samo za „TENETU ABCE“ postignuta je najbolja prolaznost na ispitima među školama Južnog Banata,a verovatno i šire(prosečna prolaznost je preko 70 % položenog teoretskog i praktičnog dela ispita iz prvog pokušaja).
U okviru programa obuke svim polaznicima su uvek gratis bila dostupna učila(knige,testovi za vežbu…)i kompletna teoretska priprema. To je veoma često rezultiralo stopostotnom prolaznošću na teorijsim ispitima.
U okviru svog rada škola je pripremala učenike osnovnih i srednjih škola za takmičenja iz oblasti saobraćaja,gde su mahom osvajana prva mesta.Naravno, usluge škole,predavanja i literatura,su uvek bile gratis.
Na takmičenjima auto škola, u tri navrata, koliko je puta i učestvovala,V. Nikolić je osvojio prvo mesto.
Tim koji trenutno radi u auto školi je brižljivo selektiran i stručno pripremljen da može odgovoriti zahtevima savremene obuke i čestim promenama propisa iz oblasti obuke vozača.
Praktični deo obuke se vrši na vozilima starosne dobi 1-3 godine.
Škola raspolaže prostorom u okviru kojeg je i učionica od 30 kvadrata.
Među prvima smo ispunili sve zahteve Ministarstva i dobili dozvolu za obuku i polaganje vozačkih ispita po novim propisima, za kategorije:F,AM,A1,A2,A,B1,B,BE,C1,C1E,C,CE,M.
Osnovni principi poslovanja su kvalitet u radu i odgovornost,gde je svakom polazniku posvećena puna pažnja, od upisa, preko pohađanja časova do polaganja vozačkog ispita.
Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata,a za uplatu u celosti odobravamo popust.
Organizujemo odlazak na lekarske preglede za naše polaznike.
Odabir dnevnih termina vožnji u rasponu 7-22h.
Uz teoriju,organizujemo testiranja i predispitne konsultacije po želji kandidata.
Radno vreme auto škole je 10-18h.

GALERIJA

AUTO ŠKOLA TENETA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Petra Bojovića 11

26000 Pančevo

TELEFON

063/237-966

E-MAIL

vlada.teneta@gmail.com

SAJT

Podelite!