INFORMACIJE O FIRMI

Auto škola LUX VOYAGER nalazi se u samom centru Zemuna,
u poslovnom delu Hale sportova “PINKI” u zemunskom parku
(adresa: Gradski park br 2, Zemun).

Auto škola LUX VOYAGER je od 2015. godine u sistemu PDV,
što je informacija od značaja za preduzetnike kojima su potrebne usluge prevoza, obuke vozača i drugo.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti obuke kandidata za vozače, koje datira još od 1991.godine kada je današnja Auto škola LUX VOYAGER započela sa radom (najpre pod imenom „ADA“, a potom „B PLUS“), potpuno obnovljen i prestižan vozni park, fleksibilnost u radusa kandidatima, kao i najpovoljniji uslovi plaćanja i primamljive akcijske ponude, svrstavaju nas u sam vrh najpoželjnijih auto škola u Beogradu.

UPIS

Prilikom upisa kandidatu je potrebna važeća lična karta, ukoliko je državljanin Republike Srbije. Ukoliko je strani državljanin, potrebna je potvrda o boravku u našoj zemlji.

B kategorija

Motorna vozila B kategorije su vozila čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg i koja nemaju više od osam mesta za sedenje, ne računajući sedište za vozača. Obuka se sastoji od 40 časova teoretske obuke i 40 časova praktične obuke, osim za kandidate koji poseduju vozačku dozvolu AM, A1, A2, A  kategorije, koji imaju mogućnost da idu na skraćenu obuku.

Teorijska obuka

Teorijska nastava se sastoji iz 40 časova. Održava se svim radnim danima, a časovi se zakazuju u dogovoru sa kandidatima. Obično je to dva ili tri časa dnevno. Časovi se održavaju u učionici koja se nalazi u Zemunu (Hala Pinki) i koja je opremljena najsavremenijom tehnologijom i sredstvima za rad. Teorijsku obuku organizuje licencirani predavač iz ove oblasti. Kandidat dobija prateću literaturu koja mu je potrebna za spremanje teorijskog ispita vožnje. Teorijska obuka obično traje 3-4 nedelje.

Teorijski ispit

Završetkom teorijske obuke kandidat se prijavljuje za polaganje teorijskog ispita. Teorijski ispit se održava dva-tri puta mesečno u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana! Termine određuje MUP svakog 15-og u mesecu. Kandidatima se mogu informisati o terminima putem sajta auto škole, upitom na telefon 062.77.88.99, e-mailom (autoskola@luxvoyager.com), ili direktno u prostorijama škole.

Potrebno je da se kandidat prijavi 15 dana pre održavanja ispita kako bi bio na spisku polaganja.

GALERIJA

Auto škola LUX Voyager Zemun

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gradski Park 2

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

062/77-88-99

011/377-16-01

E-MAIL

autoskolapinki@gmail.com