AUTO ŠKOLA BEOZNANJE D.O.O. BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

Centar za obuku vozača “BEO ZNANJE“ Beograd,
se nalazi na železniku, u tržnom centru kod nove mesne zajednice.
Ulica: Darinke Radović br 35, Železnik

Autoškola “BEO ZNANJE” osnovana je 2004. godine. Osnivač i vlasnik je Veselin M Vujisić, diplomirani saobraćajni inženjer, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada.

Autoškola “BEO ZNANJE” posjeduje višegodišnje iskustvo u radu i obuci budućih vozača. Osnovna delatnost je osposobljavanje kandidata za vozače “ B” kategorije. Proteklih godina kroz našu autoškolu prošao je veliki broj polaznika.

Ne potcenjujući ni jednu autoškolu koja djeluje na našim prostorima, smatramo da imamo najveće iskustvo i autoškolu koja nudi sigurnost u saobraćaju.

Stručnost i korektan odnos prema kandidatima glavni su razlog zašto je auto škola “BEO ZNANJE” prepoznatljiva velikom broju naših sugrađana, u Beogradu, i šire .

Da biste započeli osposobljavanje za vozača „B“ kategorije potrebno je da imate navršenih 16. godina, Važecu ličnu kartu, nakon upisa u auto školu, obavezna je teorijska nastava od 30+10 časova, po završetku teorijske nastave polažete teorijski deo ispita (testove). Po položenom teorijskom ispitu potrebno je obezbediti lekarsko uverenje od nadležne zdrastvene organizacije, koje važi godinu dana. Nakon toga kandidat može otpočeti sa praktičnom obukom (vožnja) koja traje 40 n/časova, po završenoj obuci kandidat polaže test iz prve pomoći, nakon toga kandidat može prijaviti polaganje ispita .

http://www.autoskolabeoznanje.rs

GALERIJA

AUTO ŠKOLA BEOZNANJE D.O.O. BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Darinke Radović br 35

11030 Beograd

TELEFON

064/569-37-30

E-MAIL

autoskola.beoznanje@gmail.com

Podelite!