AUTO ŠKOLA AKADEMIJA TERAZIJE D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Auto škola Akademija je profesionalna škola za vozače koja brine o budućnosti i životu naših kandidata i zaposlenih. Odlikujemo se timom eksperata, kvalitetnom uslugom i savremenim metodama učenja. U moderno opremljenom prostoru polaznici stiču nova znanja o ulozi u saobraćaju, bezbednom kretanju i poštovanju propisa.

Naš zadatak jeste poboljšanje kvaliteta obuke i efikasnija edukacija budućih vozača, sa ciljem da se dostigne viši nivo saobraćajne kulture i poveća nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Kroz savremeno opremljen prostor i moderan vozni park, sa novim i bezbednim motornim vozilima,  ispunjavamo sve Evropske standarde.

Naša vizija je da imamo aktivnu i odlučujuću ulogu u poboljšanju kvaliteta vožnje, upravljanju i ublažavanju rizika u saobraćaju i stvaranju novih vrednosti. Naš cilj je da svaki naš kandidat bude primer sigurnog i bezbednog učesnika u saobraćaju. Disciplinovan rad na ispunjavanju naših zadataka i ciljeva i usavršavanje svakog vida obuke, pokazatelji su velikog broja osposobljenih kandidata za vožnju.

a ne zaboravimo, ponos naše auto škole jeste vozilo isključivo namenjeno jedinstvenoj obuci na auto putu, neprevaziđen     MUSTANG 5.0 GT sa 422 KS. 

https://autoskola-akademija.rs/

GALERIJA

AUTO ŠKOLA AKADEMIJA TERAZIJE D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

TERAZIJE 12, LOKAL 5

11102 Beograd

TELEFON

069/4-987-876

012/402-284

E-MAIL

autoskola.akademija@gmail.com

Podelite!