AUTO SERVIS KOPROM AS BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

AUTO SERVIS KOPROM AS BEOGRAD 

AUTO SERVIS KOPROM AS JE SPECIJALIZOVANI RENAULT SERVIS KOJI SA VELIKOM PAŽNJOM I IZUZETNOM PROFESIONALNOŠĆU VODI RAČUNA O VAŠEM VOZILU.

Auto servis Koprom As posluje više od jedanaest godina i za to vreme servis je stekao veliko poverenje svojih dugogodišnjih korisnika. 

Auto servis Koprom As je specijalizovani Renault servis koji sa velikom pažnjom i izuzetnom profesionalnošću vodi računa o Vašem vozilu.

Servis poseduje savremenu kompjutersku dijagnostiku koja će sa sigurnošću otkriti sve eventualne neispravnosti. Takva oprema i procedura pomažu u brzom i lakom rešavanju svakog problema na Vašem vozilu

Auto servis Koprom As nudi usluge celokupnog servisiranja Renault vozila svih modela. Kod nas se prodaju i ugrađuju novi Renault delovi a mogu se ugraditi i kupiti polovni Renault delovi.

Mogućnost porudžbine polovnih Renault delova, slanje brzom poštom na teritoriju cele Srbije.

VULKANIZER

Auto servis i vulkanizer Koprom AS pruža sledeće vrste usluga:
– vulkanizerske usluge,
– prodaja novih auto guma za putnička i laka teretna vozila, 
– zamena i balansiranje guma,
– zamena delova na trapovima, 
– polovne auto gume,
– prodaja aluminijumskih felni

Vulkanizer Koprom AS je za kratko vreme, zahvaljujuci kvalitetu usluge, izrastao u jednog od vodećih prodavaca pneumatika u Beogradu i trudimo se da uvek idemo u korak sa trendovima koji dolaze u ovoj vrsti delatnosti.

AUTO DELOVI

Česta dilema naših klijenata, kada su auto delovi u pitanju, je da li da se koriste isključivo originalni Renault delovi ili rizikovati sa drugim proizvođačima. Mi svakako u asortimanu imamo i jedne i druge, ali bez prekoračenja određenog standarda, kada je kvalitet u pitanju. Rezervni delovi neproverenih proizvođača, ne spadaju u one koje preporučujemo.

Polovni Renault delovi spadaju u deo naše ponude s obzirom na lager kojim raspolažemo. Kod nas se mogu nabaviti i poručiti polovni delovi za Renault. Brza i kvalitetna isporuka i korektne cene naša su prepoznatljivost godinama unazad.

Kod nas se mogu poručiti polovni delovi za Renault vozila (karoserijski delovi-limarija, delovi trapa i motora).
Dostava brzom poštom AKS, BeX, Post Ekspress na teritoriji cele Srbije.

http://www.renaultserviskoprom.com

GALERIJA

AUTO SERVIS KOPROM AS BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Surčinski put 5b

11070 Beograd

TELEFON

011/226-22-22

063/201-673

063/77-30-276

E-MAIL

kopromas.beograd@gmail.com

Podelite!