INFORMACIJE O FIRMI

Auto Gas Radić

AUTO GAS RADIĆ doo servis je osnovan 1999. godine.Ugradnjom auto-gas opreme se bavimo od 1999. godine kao jedan od tri prva ozbiljna servisa za konverziju automobila na tecni naftnigas,TNG, i od tog trenutka se bavimo isključivo ugradnjom auto-gas sistema, od onih najjednostavnijih do sistema za vozila poslednje generacije (motori euro 3 i euro 4).

Prvi smo servis koji je od MAŠINSKOG FAKULTETA NOVI SAD i UNIS INSTITUT SARAJEVO dobili odobrenje da se vozila atestiraju u prostorijama servisa, sto potvrdjuje kvalitet kako opreme koja se ugradjuje tako i kvaliteta same ugradnje.

Sertifikovani i ovlašćeni smo servis za ugradnju i servisiranje autogas opreme nekoliko renomiranih proizvođača autogas opremekao što su LOVATO, LANDI,BRC, LPG TECH i ESGI.

Ugradnju sistema radi visoko profesionalni tim koji je obucen i sertifikovan.Njihovim stalnim usavršavanjem održavamo zavidan nivo kvliteta usluga koje nudimo, na šta smo ponosni, a čemu mogu posvedočiti nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

GALERIJA

Auto Gas Radić

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Sime Milutinovića Sarajlije 24

21000 Novi Sad

TELEFON

064/266-03-59

021/650-07-66

021/639-37-55

E-MAIL

autogasradic@gmail.com