ARVAK-AT RENT A CAR I REGISTRACIJA VOZILA

INFORMACIJE O FIRMI

Iznajmljivanje vozila, kasko osiguranje, osiguranje, renta kar, zeleni karton.

Rent A Car

 U sigurnom i udobnom automobilu ni jedna destinacija Vam neće biti daleko…dođite i u prijatnom ambijentu, za najkraće moguće vreme, omogućite sebi udobnu vožnju… Plaćanje najma vozila se može izvršiti u kešu, platnom ili kreditnom karticom ili ako je pravno lice u pitanju – preko računa. Transfer od aerodroma do poslovng prostora kod beogradske Arene, i obrnuto, se ne naplaćuje kao i dolazak van radnog vremena.
Dnevna dozvoljena kilometraža je 250 km.

Registracija vozila

 U sigurnom i prijatnom ambijentu, za najkraće moguće vreme, omogućite sebi registraciju vozila: odvoženje automobila na tehnički pregled; izdavane Zelenog kartona; izdavanje polise za putnike; izdavanje polise za odštetu stakla; Kasko polise; Odnošenje dokumenata u SUP. Polise se izdaju u saradnji sa Dunav osiguranjem www.dunav.com.

U nasoj ponudi imamo vise vrsta vozila koje mozete iznajmiti u Beogradu.Vozila su svrstana u kategorije i samo mozete rezervisati i iznajmiti kategoriju vozila.
Vozila mozete iznajmiti u poslovnici Novi Beograd u ANTIFAŠISTIČKE BORBE 16 ,11070.Iznajmljivanje ( preuzimanje i vracanje ) automobila moguce je 24h dnevno.
Takodje uz svako iznajmljeno vozilo mozete na besplatno koriscenje tokom trajanja najma dobiti navigaciju i decije sediste.

GALERIJA

ARVAK-AT RENT A CAR I REGISTRACIJA VOZILA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Antifašističke borbe 16

11070 Novi Beograd

TELEFON

011/314-8688

063/505-081

062/843-5456

E-MAIL

arvak.at@gmail.com

Podelite!