Art Kolor Centar D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće Art Kolor centar d.o.o. je osnovano 2010. godine i bavi se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i prodajom boja, premaza i materijala za obradu svih površina u građevinarstvu. U ponudi imaju boje i materijale za zidove i plafone u enterijeru, dekorativne materijale za enterijer i eksterijer kao i specijalne materijale za zaštitu svih površina u industriji.

Iako mlado preduzeće, tim iskusnih stručnjaka, sa bogatim iskustvom u radu sa bojama i građevinskim materijalima, mogu Vam pomoći da rešite sve svoje probleme i nedoumice oko izbora i pravilne primene materijala za zaštitu i dekorisanje površina u građevinarstvu.

Naročit akcenat u Art Kolor centru je dat na rad sa dekorativnim materijalima u enterijeru.

Kao posebno zadovoljstvo, želimo da naglasimo, da je pored dekorativnih materijala, Art Kolor centar  distributer i prodavac boja i premaza finskog proizvođača Tikkurila, za područje grada Beograda. Tikkurila je  pojedinačno najveći svetski proizvođač boja i materijala za građevinarstvo, a sigurni smo da Vam ukoliko koristite Tikkurila  proizvode,  u Art kolor centru mogu rešiti sve probleme koji Vam se javljaju u molerskim i farbarskim radovima.

Art Kolor Centar D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pavla Vujisića 2A

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

062/204-144

E-MAIL

office@artkolorcentar.com

SAJT

Podelite!