Arma Provodka doo proizvodnja žice i proizvoda od žice Bač

INFORMACIJE O FIRMI

Arma provodka doo

Arma provodka je preduzeće koje se bavi proizvodnjom žice, i proizvoda od žice za potrebe industrije.

Arma svojim proizvodima dugi niz godina snabdeva preduzeća iz građevinske delatnosti zemlje i regiona. Proizvodnja je započela 1972 godine i preduzeće postaje najznačajniji prerađivač žice i nosilac razvoja žične industrije u zemlji. Svoj ugled izgrađivala je na opredeljenju da sopstveni razvoj prati potrebe i tokove savremenog građevinarstva.

Preduzeće se razvijalo u neposrednoj saradnji sa naukom, a sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada saradnja traje od 1976 godine. U poslovnim krugovima izgradili smo ugled poštovanjem rokova isporuke, pouzdanosti u poslovnim odnosima i kvalitetom proizvoda. Proces proizvodnje odvija se na savremenoj opremi priznatih svetskih prizvođača u proizvodnom pogonu u Baču na površini od 110.000 m2 od cega je 16.000 m2 proizvodni i poslovni prostor.

Za sve do sadašnje poslovne aktivnosti i dostignuća u oblasti proizvodnje i razvoja žicne industrije preduzeće uživa ugled jednog od vodećih prerađivača žice u zemlji i okruženju.

Snabdevanje kupaca proizvodima po količini, asortimanu i potrebnom kvalitetu, zadovoljenje potreba učesnika procesa rada i zadovoljenje društvenih potreba.

U proizvodnom programu imamo:

  • sisteme za navodnjavanje,
  • ogradne sisteme,
  • armaturne mreže,
  • rešetkasti armaturni nosači,
  • distanceri,
  • i još mnogo toga

Vizija preduzeća je biti vodeći prerađivac žice i nosilac razvoja žične industrije u regionu za građevinarstvo.

GALERIJA

Arma Provodka doo proizvodnja žice i proizvoda od žice Bač

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jna 137

21420 Bač

TELEFON

021/770-520
021/772-310
021/772-288
021/771-797

E-MAIL

arma.prvodka@gmail.com

Podelite!