ANBIS TRADE doo

INFORMACIJE O FIRMI

ANBIS TRADE doo

Anbis Trade osnovan je u septembru 2010. godine sa sedištem u Zemunu, i kao porodična firma sa iskustvom u proizvodnji stolarije pristupili smo poslovanju upoznati sa potrebama jedne radionice.Osnovna delatnost kompanije bila je distribucija Thyssen (danas Inoutic) profila, u saradnji sa kompanijom Deceuninck.

Od samog starta strpljivim i poštenim radom gradili smo naš put ka uspehu i pridobijali poverenje klijenata, kako iz Beograda i okoline, tako i sa prostora cele Srbije. Postepenim rastom obima poslovanja i broja kupaca, rastao je i broj novih artikala koje smo imali u ponudi. Takođe, povećavao se i broj partnera sa kojima smo sarađivali u distribuciji njihovih proizvoda. Tako danas u ponudi imamo veliki broj raznovrsnih artikala najprodavanijih brendova kao sto su Alumil, Stublina, Roto, Geze, Fapim, Tehni, Ideco, Soudal, Stadur, Hoppe.

Poslovanje sa kompanijom Anbis Trade garantuje vam kvalitetnu uslugu u kupoprodaji kvalitetne PVC i ALU opreme za vaš dom, zasnovane na tehničkom znanju i kvalitetu proizvoda vodećih svetskih proizvođača.

NAJKVALITETNIJI PVC PROFILI

PVC profili igraju ključnu ulogu u uštedi energije i toplotne izolacije. U odnosu na aluminijumske ili drvene profile, imaju bolje izolacione vrednosti naročito u kombinaciji sa troslojnim staklom. U ponudi imamo program renomiranih proizvođača Inoutic i Hammer Plast.

DODATNA OPREMA

Osim PVC profila naša firma u sjojo ponudi ima i sirok spktar dodatne opreme, potrebne za izvodjenje svih vrsta završnih radova:

  • T&T okov (pošto je razvijen da bude kompatibilan sa svim vrstama PVC profila, T&T sistem privlči pažnju ne samo svojim originalnim i estetskim dizajnom, već i odličnim zaptivnim pritiskom)
  • Brave
  • PVC dekorativni paneli (PVC dekorativni paneli dekorativni paneli koriste se kao ispuna za ulazna vrata)
  • Držači za vrata
  • Podprozorske daske i okapnice (unutrašnje podprozorske daske i spoljašnje okapnice predstavljaju glavnu zaštitu od prodiranja vode, ali i kompletiranje estetike funkcionalnosti prozora)
  • Komarnici (Komarnici su jako koristan dodatak prozorima i vratima, pogotovo u letnjim mesecima kada želimo da se zaštitimo od nepoželjnih insekata)

Oprema za majstore

Ako se bavite proizvodnjom ili ugradnjom PVC i ALU stolarije i dodatne opreme – kod nas možete naći veliki izbor alata i potrošnog materijala za nesmetan i bezbedan rad, proizvedenih od strane najpoznatijih evropskih proizvođača.

Anbis Trade u istom ritmu nastavlja svoj rast i napredak, i domaćinskim i fer poslovanjem svojim klijentima stojimo na raspolaganju, spremni za svaki vid saradnje.

GALERIJA

ANBIS TRADE doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Mala pruga 37

11000 Zemun - Beograd

TELEFON

064/395-47-98

011/314-11-51

E-MAIL

anbistrade@gmail.com

Podelite!