AD Ukras

INFORMACIJE O FIRMI

Industrija i rudnici mermera i granita AD „Ukras“ iz Novog Pazara osnovana je 1953. godine zasnivajuci se na tradiciji obrade kamena i granita na ovim prostorima. Zahvaljujuci pre svega vlastitim resursima, osposobljenom radnom snagom i strucnjacima, AD „UKRAS“  se afirmisao  na trzistu i postao jedno od vodecih preduzeca za proizvodnju, preradu i ugradnju svih vrsta mermera i granita na prostoru bivse Jugoslavije i sire.

Nas mermer i granit uradili smo u vise znacajnih objekata u gradovima na prostoru bivse Jugoslavije i sire na neki od njih su:

Za kratko vreme AD „Ukras“je postigao znacajne rezultate u oblasti visokogradnje pre svega u Nemackoj a zatim i Holandiji, Belgiji, Crnoj Gori i Srbiji. Zahvaljujuci iskustvu, najmodernijim masinama i opremi, strucnoj i osposobljenoj radnoj snazi i znanju o izvodjenju najslozenijih gradjevinskih radova AD „Ukras“ se svrstao medju pet najvecih gradjevinskih firmi u Nemackoj.

Danas je AD „Ukras“ firma sa 404 zaposljenih i u svom sastavu ima  inzinjere raznih struka, poslovodje i majstore sa dugogodisnjim iskustvom iz oblasti gradjevine, takodje poseduje najsavremeniju mehanizaciju (kranove, bagere, kamione, fabriku betona i ostalo) kao i svu pratecu opremu.

U sastavu firme AD UKRAS nalaze se četiri rudnuka mermera i granita:

  1. Jošanička banja
  2. Grab- Čačak
  3. Mali krš- Pazarište Novi Pazar
  4. Suva Čuprija

AD UKRAS je firma sposobno da samostalno izvede sve najzahtevnije poslove iz oblasti građevinarstva, kako putne infrastrukture, linijskih vodova i dr. niskogradnje i visokogradnje, tako i svakojake objekte, javne, namenske ili stambene upotrebe.

AD UKRAS praktikuje samostalno projektovanje, samostalno izvođenje svih građevinskih radova, mašinskih radova, mašinsko-montažnih radova, elektro radova.

Naš raznovrstan portfolio obuhvata: administrativne, komercijalne, stambene zgrade, konferencijske centre, bolnice i zdravstvene centre, turističke i sportske centre, industrijske i infrastrukturne objekte.

GALERIJA

AD Ukras

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Rudjera Boškovića 3

36300 Novi Pazar

TELEFON

020/385-078

E-MAIL

info@adukras.com

Podelite!