ZTS doo projektovanje i izrade fontana, baštenskih jezera Subotica

INFORMACIJE O FIRMI

Firma ZTS d.o.o. osnovana je 2007. godine. Osnovne delatnosti naše firme vezane su za vodu, a pored toga bavimo se i obradom metala i bravarskim radovima.

U okviru ovoga, ističemo svoje iskustvo i stručnost na polju kompletnog projektovanja i izrade fontana, baštenskih jezera, vodoskoka i i ukrasnih elemenata koji podrazumevaju upotrebu vode.

Osim toga, bavimo se montažom zalivnih sistema i sistema za podizanje nivoa otpadnih voda. U oblasti bravarskih radova nudimo izradu dekorativnih ograda i kapija, kao i kliznih kapija specijanle namene.

Pored navedenog asortimana usluga, koji konstantno širimo i poboljšavamo, u planu je ponuda nove usluge: projektovanje i kompletno opremanje welness centara.

Isporučujemo i ugrađujemo kompletnu vodovodnu i elektroopremu za sve vrste fontana. Oprema koju nudimo proizvod je renomirane nemačke firme „Oase“, specijalizovane za izradu ovakve opreme. Pored ove, ugrađujemo i kvalitetnu opremu drugih proizvođača, a po potrebi, vrlo specifične delove opreme izrađujemo i sami.

U saradnji sa arhitektima, pejzažnim arhitektima i dizajnerima nudimo izradu idejnih projekata fontana, kao i kompletno izvođenje vodoinstalaterskih i elektroinstalaterskih radove.

GALERIJA

ZTS D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Mikloša Saboa 4

24000 Subotica

TELEFON

063/761-20-88

E-MAIL

zts@zts.co.rs

Podelite!