Šlep Služba Ljuba

INFORMACIJE O FIRMI

Šlep služba Ljuba uspešno posluje već 10 godina na teritoriji Srbije. Šlep služba Ljuba raspolaže sa profesionalnim i iskusnim kadrom za organizaciju pomoći na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za prevoz kako novih vozila tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Pored toga nudimo Vam i mogućnost skladištenja vozila na bezbednoj lokaciji pod nadzorom čuvara.
Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do četiri vozila istovremeno, zavisno od klase vozila.
Vršimo prevoz: motorcikala, putničkih vozila, mini van vozila, terenskih vozila, kombi i teretnih vozila, viljuškara i manjih mašina, čamaca i drugih plovila.
Iz ponude izdvajamo mogućnost sklapanja ugovora sa firmama, koji pored mnogobrojnih pogodnosti obezbeđuje i privilegiju u odnosu na klijente koji koriste jednokratnu uslugu.
Kvalitetnu, brzu i preciznu uslugu najbolje potvrđuje naša višegodišnja saradnja sa preduzećima Integra Motors, Renault Nissan Srbija, Hyundai, Kia Motors, Delta Motors, TTM Komerc, Delta Transportni Sistemi, Konsing, City Express, Delta Generali i drugi.

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja preporuka.

http://www.slepsluzba.net

GALERIJA

Šlep Služba Ljuba

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zeleni venac 8

11102 Beograd

TELEFON

063/345-897

065/345-89-70

E-MAIL

info@slepsluzba.net

Podelite!