Silos-Tech doo

INFORMACIJE O FIRMI

Silos-Tech doo

Preduzeće Silos-Tech DOO osnovano je u Senti 24. feb. u 2006 god. kao porodična firma. Sedište firme je u ulici Horti Ištvana 54.

Doo Silos-Tech Senta se bavi sa proizvodnjom. Šta to tačno znači? Proizvodimo: opremu za skladištenjeventilaciju, i transport semenski materijala i žitaricaelevatorepužne transportereredlere;sisteme za pripremu i mešanju stočne hrane. Pored gore pomenutih proizvodimo i metalne konstrukcije za silose u poljoprivredi.

U toku 2006 god. za proizvodnju mašina i mehanizacije obradili smo 100 t različitih metala. Orijentisani smo za zadovoljenje zahteva ovog tržišta i ispunjavanje trenutni i budući zahteva. U proizvodnji nudimo visoki kvalitet i stalno unapređenje tehnologije. Zahvaljajući našem stručnom timu volumen proizvodnje u stalnom porastu. Broj zaposlenih stalno raste zajedno sa rastom obima proizvodnje i trenutno iznosi 40. U toku 2007 god. smo obradili 350 t različitih metala.

Proizvodi

Transporteri:

pužni

trakasti

kofičasti

lančani

Sistemi za pripremu stočne hrane:

mešaone stočne hrane

krupare

peletirka sa hladnjakom

ventilatore

dozatore

Sistemi za skladištenje:

kružni silosi

modulni silosi

hidraulične istovarne platforme

Sušare

Osim gotovih proizvoda našim klijentima nudimo i usluge:

Sečenja (raspolažemo CNC mašinom namenjena za sečenje sa plazmom i NC makazama visokog kapaciteta.)

Savijanja (Raspolažemo CNC mašinom pogodno za ugaono savijanje lima sa uglom savijanja do 90 i mašinom za kružno savijanje.)

U centru pažnje povećanja, modernizacija proizvodnje i širenje asortimana. Usled sve veći zahteva proizvodnje naš obrtni kapital smo ulagali u izgradnju nove proizvodne hale na novoj lokaciji i u kupovinu modernih CNC mašina za obradu metala. Raspolažemo sa mašinom MESSER CNC za sečenje plazmom, mašinom CNC za savijanje lima do 300 tona i NC makazama za sečenje lima visokog učinka.

Cilj nam je proširivanje delatnosti u pravcu pružanja usluga u obradi metala, sečenjem i savijanjem.

GALERIJA

Silos-Tech doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Horti Ištvana 54

24400 Senta

TELEFON

024/821-906

E-MAIL

office@silostech.com

Podelite!