Rivero caffe restora sa bazenom Niš

Rivero Caffe Niš Poslovne Strane

INFORMACIJE O FIRMI

Rivero Caffe  Niš

Zamislite život gde ne morate prekinuti radnu nedelju da bi bili na plaži, gde ekskluzivan odmor možete priuštiti sebi svakog dana… More nam je možda daleko, ali ideja koju smo iznedrili nam je postala jako bliska. Ideja je prerasla u koncept, koncept u plan, a plan u Rivero. 

Rivero je mesto za odmor, utočište gde možete doći sa svojm porodicom ili prijateljima i provesti savršen dan. Kako bi doživljaj učinili potpunim u našem bazenu postoje toplotne pumpe koje vodu održavaju na idealnih 27 stepeni. Ovo omogućava i noćno kupanje, kao i kupanje u prilikama gde vremenski uslovi nisu na našoj strani. Pored bazena postoji i đakuzi sa toplom vodom koji je aktivan tokom celog radnog vremena bazena.

Osim bazena, Rivero nudi i usluge našeg modernog restorana. Meni je prožet mnogim probranim receptima koji sežu od recepata starih majstora, do savremenih  kombinacija ukusa i užitka. U Riveru jelo nije obična hrana, već posebno iskustvo. U zimskom vremenskom periodu bazen prestaje sa radom, dok se restoranski deo biva zastakljen i samim tim izolovan od vremenskih neprilika, te i dalje možete uživati u pogledu na ostatak našeg egzotičnog kompleksa.

www.rivero.rs

GALERIJA

Rivero Caffe Niš

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ratka Pavlovića 120

18000 Niš

TELEFON

062/748-376

E-MAIL

riverocaffe@gmail.com

Podelite!