Prodaja kompresora Beograd Belpneumatic doo

INFORMACIJE O FIRMI

BELPNEUMATIC DOO

ALUP Kompressoren je ime koje označava tradiciju i čvrstu obavezu prema kupcima. Priča o uspehu kompanije je počela u maloj mehaničarskoj radnji 1923 u Köngenu blizu Štutgarta, u Nemačkoj.

U početku, ALUP je proizvod pumpe za automobilske gume zbog toga je kompanija izvela ime Auto – Luft – Pumpen. Ubrzo potom, kompanija je razvila prvu pokretnu i fiksnu seriju klipnih industrijskih kompresora visokog kvaliteta.

ALUP je uveo tehnologiju vijčanih kompresora 1980 razvivši širok spektar mašina od 2,2 do 400 kW. Inovativnost i pouzdanost brzo su poboljšali reputaciju kompanije i ime ALUP je ubrzo postalo sinonim za kvalitet i usluge u kompaniji komprimovanog vazduha.

Naša kompanija je veoma fleksibilna i može brzo da reaguje na individualne potrebe kupaca kao i nadležni partneri u savetovanju i podršci naših kupaca širom sveta. Naši sistemi komprimovanog vazduha i rešenja proizvedeni su po najvišim standardima i imaju dobit od vrhunske istraživačke i razvojne tehnologije, zbog toga obezbeđuju optimizovana, energetski efikasna i isplativa rešenja(jeftina rešenja) u odnosu na individualne potrebe  i najzahtevnijih kupaca.

Uzmite kvalitet upotrebom ALUP originalnih delova, budite sigurni u kvalitet, životni vek, potrošni materijal i uticaj na druge komponente.

Samo sa originalnim komponentama možete biti sigurni, zato su ALUP originalni delovi Vaš pravi izbor.

Podignite efikasnost instalacije i produžite vek Vašeg kompresora sa reparacijom elemnta.

Ključne prednosti:

• Pomaže u izbegavanju neočekivanih kvarova, visokih troškova popravke i visokih troškova energije

• Izbegava se rizik prelivanja ulja, visokih nivoa vibracija i visoke tolerancije između rotora

• Očuvava visoku vrednost preostale vrednosti kompresora

• Fabrički proizvedeni elementi zagarantovane performanse

Remont elementa pomaže Vam da izbegnete neočekivane kvarove pri izlazu vazduha i oštećenja vitalnih komponenti kompresora. Smanjujući rizik visokog prelivanja ulja, visokih nivoa vibracija i visoke tolerancije između rotora, Remont elementa može produžiti životni vek Vašeg kompresora. Kao rezultat toga, možete uživati u optimalnoj operativnoj efikasnosti i nižim troškovima održavanja i popravki, kao i veća rezidualna vrednost na kraju.

BELPNEUMATIC DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pirandelova 13

11050 Beograd

TELEFON

064/111-08-47

011/347-25-46

011/288-18-80

E-MAIL

office@alup.rs

Podelite!