INFORMACIJE O FIRMI

 Poljo-metal PR

Naša kompanija je počela sa radom januara 2009. godine.Kako je vreme teklo i sticali sve veće iskustvo, stvorili smo veliki proizvodni program,a istovremeno bilo sve u najboljem redu kako za nas tako i za Vas. Svakodnevno radimo na stvaranju novih ideja,ali i na proizvodnju istih. Poljo-metal ima jako dugu tradiciju koja se iz dana u dan sve više povećava.Bavimo se proizvodnjom,remontom, delova za poljomehanizaciju i proizvodnjom poljoprivrednih mašina,a ujedno i proizvodnjom stranica za prikolice, drljača, tanjirača, kembridž valjkova.

U našem proizvodnom pogonu, ima više segmenata proizvodnje. 

Poznavajući proizvode i ceo proces proizvodnje spremni smo da kupcu damo sve potrebne informacije o proizvodu i odgovore na sva njegova pitanja.Svaki od naših proizvoda,nakon proizvodnje,se stavlja na test itdržljivosti i kvaliteta.

U našem velikom asortimanu, uvek se može naći nešto novo, uvek težimo ka novim pronalascima i izumima, kako bi korisnicima olakšali posao i rad.

Donosimo savršena rešenja u pravljenju svih delova za traktore i priključnu mehanizaciju od izvrnosg kvaliteta metala, kako za serisku tako i po narudženici i vašim merama. 

Takođe,možemo napraviti šta god želite od metala, po svim ISO standardima, kako u seriskoj proizvodnji tako i na komad i to po vašim merama.

GALERIJA

Poljo-metal PR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Njegoševa 86

22300 Nova Pazova

TELEFON

063/598-752

022/321-339

E-MAIL

SAJT