Modni studio Vesna

INFORMACIJE O FIRMI

Modni studio “Vesna Trifunović” bavi se izradom:

  • – svečanih haljina
  • – baletskih kostima
  • – plesnih haljina
  • – pozorišnih kostima
  • – promo haljina

Svečane haljine koje će ulepšati Vaše posebne trenutke i učiniti da budete nezaboravni. Izrada svečanih haljina od najrazličitjih materijala, omogućiće Vam da izgledate zanosno u svakom trenutku. Sa razumevanjem svake Vaše potrebe i zamisli, dizajniraćemo unikatne plesne, promo i svečane haljine, koje će laskati Vašem izgledu.

Uz naše kreativne savete, plesne, promo i svečane haljine skrojene upravo za Vas, u bojama, dezenima i stilu koji preferirate, učinićemo da prilika kojoj nameravate da prisustvujete bude obogaćena Vašim neponovljivim stajlingom.

Naš modni studi “Vesna Trifunović” pomogao je realizaciji mnogobrojnih modnih revija, predstava i baletskih izvedbi,kao i filmskih snimanja, izrađujući pozorišne i baletske kostime za glumce i plesače. Znanje, iskustvo i što je najvažnije ljubav prema modnom dizajnu, omogućava nam izradu modernih i retro, pozorišnih i baletskih kostima, u skladu sa zahtevima naših klijenata.

Tokom godina, uspešno smo sarađivali sa velikim brojem domaćih i stranih modnih kratora, a naši modeli našli su se na modnim pistama u Beogradu, kao i širom sveta, u Italiji, Francuskoj i SAD-u.

Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se: Knjaz Miloš, Telenor, Don Kafa, Toblerone, Dove, Wellaton, Oriflame,Delta Holding, Societe General Group, Gillete, Durex, Ambi Pur, Modriča, Šabačka mlekara, Pampers, Red Bull, Malibu, Absolut Vodka i mnogi drugi.

Dovoljno je samo da zamislite i dođete kod nas. Vaš modni studio “Vesna Trifunović” Beograd.

GALERIJA

Modni studio Vesna

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zlatiborska 6/24

11000 Beograd

TELEFON

064/184-13-64

E-MAIL

modnistudiovesna@yahoo.com

SAJT

Podelite!