INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće „GreMet stolarija“ d.o.o. osnovano je 15. oktobra 2015. godine u Valjevu, gradu sa 80.000 stanovnika, smeštenom u zapadnoj Srbiji, 100 km jugozapadno od Beograda. „GreMet stolarija“ d.o.o. je apsolutni naslednik firme „Greda Metal“ d.o.o. po tehnološko-proizvodnom programu, mašinskoj opremljenosti i ljudskim resursima. Nastalo je reorganizacijom preduzeća „Greda Metal“ d.o.o, tako što je ukinut program za preradu drveta, odnonso ukinut pogon za izradu unutrašnjih sobnih vrata i fasadne drvene stolarije, a zadržani su u celosti pogoni za izradu AL bravarije i PVC stolarije.

Na novoj lokaciji u Valjevu, u ul. Vardarska br. 4, u novoizgrađenom poslovnom prostoru od oko 1000m2, preduzeće „GreMet stolarija“ d.o.o. nastavilo je da posluje i proizvodi AL bravariju i PVC stolariju. S obzirom da je ostao isti mašinski park i ljudski resursi, kao u prethodnoj firmi, „GreMet stolarija“ d.o.o. nastavila je da radi po sistemu kvaliteta ISO 9001 koji je uvela „Greda Metal“ d.o.o. 2004. godine.

„GreMet stolarija“ d.o.o. nastavilo je saradnju sa starim kupcima i značajnim investitorima kao i sa dugogodišnjim proverenim dobavljačima sa kojima je radilo preduzeće „Greda Metal“ d.o.o.

http://gremet.rs

GALERIJA

GREMET STOLARIJA DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vardarska br.4

14000 Valjevo

TELEFON

014/223-233

064/821-74-30

E-MAIL

gremetvaljevo@mts.rs