INFORMACIJE O FIRMI

OPTIKA FOKUS SMEDEREVO

Optika Fokus je otpočela sa radom 25.05. 2003. U to vreme bila je jedna od savremenijih Optika u Smederevu. Posle sedam godina vrednog i napornog rada, otvorena je još jedna optika i oftalmološka ordinacija, po najsavremenijim svetskim kriterijumima, uz najmoderniju opremu i stručnost na najvišem nivou. U prodajnim objektima Optike Fokus nudimo Vam dioptrijske okvire, sunčane naočare (najpoznatijih brendova, čiji smo generalni zastupnici na ovim prostorima), zaštitne naočare sa dioptrijom od poli-karbonata, dioptrijska sočiva svih vrsta i kvaliteta, kontaktna sočiva kao i tečnosti za održavanje istih.

Kompjutersko određivanje dioptrije, kompjuterska ugradnja dioptrijskih sočiva. U ordinaciji Fokus se obavljaju sve vrste opštih oftalmoloških pregleda, koji uključuju pregled vidne oštrine, prednji i zadnji segment oka, očni pritisak kao i specijalizovani pregled vidnog polja koji obavlja Prim. Dr. Mirjana Rađenović spec. Oftalmolog.

U našim prodajnim objektima možete izabrati dioptrijski okvir po vašoj želji iz ogromnog asortimana brendiranih proizvođača. Proverite naš veliki izbora koji imamo na lageru.

Naša dioptrijska stakla su vrhunskog kvaliteta. Omogućava se brza i precizna kompjuterska obrada i ugradnja stakala.

U našoj ponudi možete pronaći dioptrijska kontaktna sočiva svih vrsta i kvaliteta, kao i sočiva u boji uz prateće tečnosti za održavanje i čuvanje sočiva.

U ordinaciji Fokus se može obaviti opšti oftalmološki pregled (pregled vidne oštrine, očnog pritiska, očnog dna), kao i specijalizovani pregledi vidnog polja, te ostale terapijske i digjagnostičke intervencije iz oblasti oftalmologije.

preglede obavlja prim. dr. Mirjana Rađenović spec. oftamologije koji je i konsultant optike Fokus.

OPTIKA I

Kralja Petra Prvog 2

063/235-847

OPTIKA II

T.C. Velur, lokal 17
Dr. Jovana Cvijića 2
026 619 980

http://www.optikafokus.com

GALERIJA

FOKUS OPTIKA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kralja Petra Prvog 2

11300 Smederevo

TELEFON

063/235-847

026/4617-997

E-MAIL

optikafokus@sohosistem.net