INFORMACIJE O FIRMI

EM-PRO d.o.o. je počeo sa radom 1992. godine. Bavimo se inženjeringom, servisiranjem, remontom i prodajom svih vrsta kompresora za vazduh vodećih svetskih proizvođača. Vremenom smo se sve više razvijali, pa smo postali prisutni i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Bavimo se servisiranjem, remontom i prodajom svih vrsta kompresora za vazduh vodećih svetskih proizvođača. Takođe se bavimo projektovanjem kompresorskih stanica, izvođenjem radova na razvodima i instalacijama, kao i popravkom i remontom niskopritisnih kompresora. Jednostavno, kod nas možete naći sve što je vezano za komprimovani vazduh.

Servisiramo i remontujemo klipne, vijačne, pokretne i stacionirane kompresore raznih proizvođača: Atlas Copco, BOGE, ALUP, CMC, Bottarini, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Demag, Vortex, Ceccato, Fini, Trudbenik, Fagram… Takođe se bavimo remontom niskopritisih kompresora (duvaljki): Fagram, Đurđenovac, Bush, Pobeda, GHH RAND… Popravljamo dizel motore (pokretne kompresore), sušače vazduha i drugo.

Zastupamo vodeće nemačke proizvođače kompresora BOGE i RENNER, kao i Vortex Compressors. Takođe zastupamo Drytec iz Belgije, proizvođača svih vrsta filterskih grupa za prečistače vazduha, kao i sušača vazduha. Zastupamo i belgijski Clippard, koja se bavi proizvodnjom pneumatske opreme za medicinu i mini pneumatike.

Kod nas možete nabaviti i kompresore drugih proizvođača. Iznajmljujemo kompresore, pokretne i stacionirane. Prodajemo remontovane kompresore.

Prodaja svih vrsta rezervnih delova za kopresore: separatori, filteri ulja i vazduha i drugo.

Prodaja pneumatske opreme, cilindara, razvodnika, regulatora pritiska vazduha, manometara, brzih spojki, pneumatskih creva… Imamo u ponudi orginalno ulje za klipne i vijačne kompresore, kao i razne spojke za kompresore i sve ostale delove.

Jednostavno, kod nas možete naći sve što je vezano za komprimovani vazduh – kompresore, sušače vazduha, prečistače vazduha, pneumatsku opremu, rezervne delove kompresora, servisne setove za kompresore (npr. separatori, filteri, orginalna ulja za kompresore, razne spojnice…), delove za klipne kompresore, rezervoare svih zapremina…

EM-PRO d.o.o.

Udovički put bb
11300 Smederevo
Srbija

Telefoni
+381 26 4764303
+381 63 353051
+381 63 252684
+387 66 510049

Faks
+381 26 4764303

E-mail
empro@verat.net
em-pro@eunet.rs
info@empro.rs
prodaja@empro.rs
servis@empro.rs

GALERIJA

Em -Pro D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Udovički put bb

11300 Smederevo

TELEFON

063/353-051

063/252-684

026/476-43-03

E-MAIL

empro@verat.net