ELEKTROZANAT PROMET DOO

INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće“ ELEKTROZANAT PROMET „DOO postoji od 2013 godine nastalo prelaskom preduzetničeke radnje “ INTERFON CENTAR “ u preduzeće zbog veće količine poslova i napredovanja. Bavimo se ugradnjom električnih instalacijama jake i slabe struje. Osnovna delatnost je ugradnja i servis interfonskih instalacija, video nadzora, kratično otvaranje(kontrola pristupa), ugradnja elektromagneta i ostalih radova potrebnih za normalno funkcionisanje stambenih objekata. Od osnivanja imamo uradjenih oko 2500 objekata(stambenih zgrada) od sitnih popravki do ugradnje novih instalacija.

Naš prvi saradnik je firma „ELEKTRO ZANAT “ koja je osnovana 1997 godine i bavi se iskjlučivo ugradnjom električnih instalacija jake i slabe struje. Osnovna delatnost kao i preduzeća „ELEKTROZANAT PROMET “ DOO je ugradnja i servis interfonskih instalacija, video nadzora, kratično otvaranje(kontrola pristupa), ugradnja elektromagneta i ostalih radova potrebnih za normalno funkcionisanje stambenih objekata. Od osnivanja ima uradjenih preko 8000 objekata(stambenih zgrada) od sitnih popravki do ugradnje novih instalacija a od toga u poslednjih pet godina oko 3500 objekata.

Ugradnja i servisi svih vrsta interfona, od sitnih popravki i otklanjanje kvarova do ugradnje novih instalacija.
Ugradnja i servis video nadzora sa snimanjem 24h,RF modulatori 66. i 69. kanal.
Ugradnja čitača kartica(kontrola pristupa),kartice (u obliku priveska)- ulazak u stmbane objekte bez ključa.
Ugradnja elektromagneta do 600kg opterecenja.
Ugradnja mehaničkih brava,električnih brava,kvaka,automatskih zatvarača vrata,kvaka.
Ugradnja cilindra sa narezivanjem dodatnih ključeva za stambene zgrade,popravka cilindra i prepakivanje novog cilindra na stare već postojeće ključeve.
Bravarski radovi na vratima.
Garancija na proizvode koje ugradimo 24 meseca.

http://interfoni.net

GALERIJA

ELEKTROZANAT PROMET DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Šumatovačka 14

11104 Beograd

TELEFON

064/236-72-98

064/110-04-71

E-MAIL

elektrozanat@gmail.com

Podelite!