Bioalternativa D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

BIOALTERNATIVA D.O.O.

Osnovali smo našu firmu 2007.godine, sa ciljem da ove nepodobne tokove na neki način usporimo – vratimo u prvobitno stanje.

S obzirom da i mi privređujemo, prvo smo tehnologiju za očuvanje životne sredine primenili u sopstvenoj okolini.

Poučeni sopstvenim iskustvom počeli smo plasman preparata koji poboljšavaju kvalitet zemljišta, povećavaju prinos i zaštićuju biljke.

Prototip nam je bio proizvod na bazi algi, kojeg smo uspešno koristili u uobičajenoj proizvodnji za veći prinos, a kasnije i u bio-proizvodnji. Ovo sredstvo pored toga što pospešuje rast biljaka, čuva i životnu okolinu.

Od početka nam je osnovni cilj bio da se naši proizvodi plasiraju ne samo u agronomiji, nego i da se tehnologija stvaranja ovih proizvoda, koja ima za cilj očuvanje životne sredine primenjuje i u budućnosti.

Spremni smo za saradnju prenoseći Vam naša sopstvena iskustva.

Asortiman naših proizvoda se stalno proširuje; želja nam je da budemo u mogućnosti da Vam ponudimo sve potrebne proizvode, počev od obrađivanja zemljišta, pa do ubiranja plodova, i da na taj način obezbedimo sve neophodne uslove za zdrav razvoj celog lanca ishrane.

U našoj ponudi se danas već nalazi više vrsta proizvoda zemljišnih bakterija, preparata na bazi huminskih i fulvolnih kiselina, razni proizvodi za zaštitu biljaka, kao i više vrsta specijalnih đubriva za lišća, koji se koriste za nadoknadu mikro -makro -mezo elemenata različitih biljnih kultura.

“Neka ti hrana bude lek” – je naš moto, kojim se vodimo kada nudimo preparate za prihranjivanje i prirast, jer kondicija u velikoj meri zavisi od kvaliteta hranjivih materija.

“Ne postoji u živom organizmu ni jedna takva bolest koja nije prouzrokovana nedostatkom nekih mikroelemenata” – je osnova naše tehnologije, jer se u našim preparatima nalazi 50-60 raznih mikroelemenata prisutnih u periodnom sistemu elemenata.

Ovo u praksi doprinosi jačanju imuniteta biljaka od samo klicanja.

U našem asortimanu se takođe nalaze i proizvodi namenjeni za stočarstvo i za zaštitu zdravlja, koji su namenjeni za sprečavanje bolesti, a ne za lečenje.

Jedno od glavnih obeležja XXI.veka je uništavanje okoline.

Kako zagađivanje okoline, vazduha, zemljišta i vode zahvata sve veće razmere, prosto je nemoguće izbeći negativne posledice ovih zagađenja.

Ovi negativni uticaji se najviše odražavaju na čoveka, koji  unosi sve više otrovnih materija u organizam putem hrane tretirane veštačkim hemikalijama

U prošlosti su postojali brojni pokušaji sprečavanja i neutralisanja ovih štetnih dejstava (nastalih usled preteranog korišćenja dosadašnjih hemijskih preparata) uz pomoć uvođenja novih preparata, ali na žalost ti procesi su imali samo kratkoročno dejstvo

Biolaternativa svoja znanja i iskustva usmerava ka propagiranju tehnologije neophodne za održavanje gazdinstava sa ciljem da na taj način utiče na smanjenje korišćenja hemikalija u obradivom zemljištu, životnoj sredini, kao i na smanjenje štetnog dejstva tih hemikalija na ljudski organizam.

Ovim želimo da doprinesemo stvaranju jednog čistijeg i zdravijeg sveta.

Cilj nam je da našim radom pomognemo privrednim proizvođačima da proizvedu i plasiraju na tržište zdrav proizvod bez toga da zagađuju okolinu tokom njihove proizvodnje.

Mi nudimo ekološki čiste proizvode napravljenih od komponenti dobijenih iz prirodnih izvora

“Bioalternativa” želi da ostvari partnersku saradnju sa poljoprivrednicima, zemljoradničkim zadrugama, trgovcima (koja će biti korisna za obe strane) i time da doprinese stvaranju manje zagađene okoline, kao i uspešnijih poslovnih kontakata.

NAŠA FIRMA VAM UVEK STOJI NA RASPOLAGANJU SA SVIM PROIZVODIMA, USLUGAMA I PRAKTIČNIM SAVETIMA!

NADAMO SE DA ĆETE KORISTEĆI NAŠE PREPARATE U VAŠEM GAZDINSTVU, POSTATI NAŠ ZADOVOLJAN PARTNER!

“ZDRAVIJI – PRODAVANIJI PROIZVODI – ISPLATIVIJE PRIVREĐIVANJE!”

GALERIJA

Bioalternativa D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Hrvatska 2

24420 Kanjiža Niš

TELEFON

064/049-8777

024/874-626, 024/852-130

E-MAIL

tibornagy1@gmail.com

Podelite!