INFORMACIJE O FIRMI

Auto škola ” LENA “ je je firma koja je osnovana 2012. godine u Zaječaru. Sedište firme nalazi se u ulici Generala Gambete 19. Od kada je nastala, auto škola ” LENA “, uspela je da svojim radom i kvalitetom za kratko vreme preraste u ozbiljan centar za obuku vozača, sa velikim brojem, kvalitetno obučenih kandidata.

Ono što nas čini posebnim, jeste visok nivo usluge, kao i dobra i kvalitetna obuka, naših kandidata, što je rezultat temeljnog i savesnog rada  našeg tima. Dobra prolaznost na teorijskim ispitima iz prvog pokušaja je čak 94%, a na praktičom 78%.

U auto školi ” LENA ” kandidat će dobiti svu stručnu i tehničku podršku.

Stručni kadar, auto škole ” LENA “, pažljivo je odabran, kako bismo uspeli da pružimo najbolju obuku iz svake oblasti saobraćaja. Trenutno u našoj školi imamo zaposlena: 2 administratora, 2 predavača teorijske obuke, 3 instruktora vožnje i ispitivača.

U ponudi imamo 3 vozila B kategorije, marke Renault Clio III, 1,5 DCI, novije generacije. Motor SUZUKI SV, 650 kubika, koji je odličan za obuku A kategeorije,kao i poligonsku i gradsku vožnju, motor KEEWAY, 125 kubika, koji je namenjen A1 kategoriji.

Uzimajući u obzir, da sebe smatramo bitnim članovima zajednice, koji brinu o ekologiji i zaštiti životne sredine, sva naša vozila, birana su u skladu sa evropskim standardima.

U planu je proširenje kategorija, čim se bude uskladio ZAKON BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA.

Nije svaka škola ista. Svakako,  većina kandidata na kraju položi, ali ne budu svi spremni na stvarne saobraćajne prilike. U centru za obuku vozača “LENA”, čitav tim ozbiljno pristupa obuci naših kandidata, kako bi obuka bila dobar temelj za samosatalnu vožnju.

Nakon naše obuke, kandidati su spremni da samostalno upravljaju vozilom. Kontaktirajte nas i pronaćićemo najprihvatljiviji način obuke, prilagođen Vašim obavezama i mogućnostima.

Auto škola “LENA”, nudi visok nivo usluge, shodno ceni koštanja. Nudimo svu stručnu i tehničku podršku, izbor instruktora po Vašoj želji, izbor vozila nije tako bitan, jer su sva vozila novije generacije u savršenom stanju; povoljnosti pri plaćanju, dogovor pri odabiru načina plaćanja.
Naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka budućih vozača, ne samo zbog toga da bi opravdali ukazano poverenje (mada nam je to jako bitno), već pre svega zbog opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

http://www.autoskolalena.rs

GALERIJA

AUTO ŠKOLA LENA-LENA AUTO DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Generala Gambete 19

19000 Zaječar

TELEFON

060/31-11-830

019/429-997

E-MAIL

autoskola.lena@gmail.com