INFORMACIJE O FIRMI

Alkon doo
Alkon doo se od svog osnivanja 1995. godine uspešno bavi proizvodnjom aluminijumske i PVC stolarije.
Tokom proteklih godina, svojim radom i profesionalnim odnosom prema investitoru, uspeli smo da se izborimo za svoje mesto na tržištu.
U svojoj proizvodnji koristimo provereno kvalitetne aluminijumske profile firmi Tehnomarket i Alumil, kao i PVC profile firme Rehau.
Proizvodni program sastoji se od:

proizvodnje aluminijumskih konstrukcija
PVC stolarije
proizvodnje termoizolacionog stakla
pratećeg programa u okviru Alu. i PVC stolarije
Naš tim obučen je za kvalitetnu proizvodnju i montažu prozora, vrata, ulaznih portala, senzorskih i antipanik vrata, zimskih bašti kao i strukturalnih i polustrukturalnih fasada i fasada od kompozitnih (alubond) panela.
U proizvodnom pogonu imamo i liniju za proizvodnju dvoslojnog i troslojnog termoizolacionog stakla. Posedujemo i Guardian sertifikat za proizvodnju niskoemisionog paketa.
Profili – ALUMINIJUM
Koristimo aluminijumske profile firme Tehnomarket koja kao deo porodice Evropskih Ekstrudera predstavlja pouzdanog partnera domaćih i stranih kompanija.
       Koristimo sistem profila sa i bez termičkog prekida, sistem polu strukturalnih i strukturalnih fasada kao i fasade od kompozitnih materijala.

Profili – PVC REHAU

Arhitekte i naručioci izgradnje imaju jednako visoka očekivanja kada je reč o prozorima i objektima na koje se postavljaju. Svako ko želi da bude preporučen kao kompetentan partner, ne bi smeo da uskrati proizvod koji odgovara očekivanjima kupaca. Zbog toga, REHAU profili nude rešenje za svaku situaciju: od sistema za standardne prozore do sertifikovanih prozorskih sistema za pasivne kuće.

Alubond FASADE

Fasade od Alubonda imaju izuzetne estetske kvalitete. Alubond je dobar termo-izolator što smanuje troškove grejanja zimi i hlađenja leti. Fasadi od alubonda nije potrebno posebno održavanje, izuzetno je otporna na atmosferske uticaje, a dostupna je u svim bojama iz RAL karte.

http://www.alkon.rs/

GALERIJA

Alkon doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jabučki put 153

26101 Pančevo

TELEFON

063/322-058

063/387-412

013/345-456

013/331-445

013/331-395

E-MAIL

alkon.finansije@gmail.com